Balea Magic Winter Gezichtscrème voor de normale en gemengde huid

Hoi hoi,

Vandaag vond ik het tijd om nog eens extra aan gezichtsverzorging te denken. Ik besloot een nieuwe dagcrème uit te zoeken en surprise, surprise, want ik had er nog eentje uit mij adventskalender van Balea. Deze dagcrème is geschikt voor de normale en gemengde huid en bevat spf 15 en is UVA-resistant. Balea raad ook aan om deze niet rondom de oogcontour te gebruiken.

Verpakking en ingrediënten

Opnieuw zit dit product in het welbekende tubetje, maar met een turkoois dop. Ook deze tube bevat 20ml.

Aqua, C12-15 Alkyl Benzonate, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Isoamyl P-Methoxycinnamate, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Stearate Se, Ethylhexyl Triazone, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Coco-Glycerides, Sodium Ascorbyl Phosphate, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Phyllostachis Bambusoides Extract, Talc, Tocopherol, Glyceryl Stearate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazone, Parfum, Xanthan Gum, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium Edta, Possium Sorbate, Sodium Benzonate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Limonene, Citronellol

  • Aqua = Water
  • C12-15 Alkyl Benzonate: dit is een vorm van een ‘fatty acid’.
  • Glycerin: Dit is een bijproduct bij het maken van zeepproductie. Het een zoete, olieachtig vloeistof. Het is in de meeste producten aanwezig als oplosmiddel en vochtvanger. Het helpt het product beter te verdelen.
  • Ethylhexyl Salicylate: Dit ingrediënt komt natuurlijk voor in aardbeien en heeft een aangename geur. Het kan een allergische reactie veroorzaken.

Mijn ervaringen

Deze dagcrème voelt wat vetter aan dan andere dagcrème die ik gewoon ben. Toch is deze nog steeds licht genoeg om makkelijk om de huid uit te wrijven. Daarenboven trekt deze ook snel in in de huid. Nadien ligt er een licht vettig laagje over de huid. Maar het resultaat is wel een onmiddellijk heel zacht effect en de huid voelt gevoed aan.

Waar is deze gezichtscrème te koop en hoeveel kost ze?

Natuurlijk is ook deze speciaal gemaakt voor de adventskalender en in deze hoedanigheid niet meer te koop. Ik heb wel een alternatief van Balea gezocht op de site van DM en ik kwam uit op deze: https://www.dm.de/balea-beauty-therapy-tagespflege-lsf-15-p4010355492647.html

Deze komt in een pot van 50 ml en kost 5.95 euro per stuk.

Hebben jullie ervaring met deze zeer betaalbare gezichtscrèmes?

Een gedachte over “Balea Magic Winter Gezichtscrème voor de normale en gemengde huid”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge