Balea Winter Nachtcreme Q10

Hoi hoi,

Een gezichtsroutine is natuurlijk niet compleet zonder een nachtcrème. Bijgevolg zocht ik ook de bijhorende nachtcrème op en dit is deze Q10 versie.  Door de Q10 ondersteunt deze nachtcrème de natuurlijke regeneratie van de huid en zal deze expressielijntjes tegen gaan. Het resultaat is een gladdere huid. Deze crème wordt aangeraden voor de leeftijden tussen de 30 en 50 jaar. Met mijn 31 jaar zit ik toch wel onderaan in deze marge :).

Verpakking en ingrediënten

De nachtcrème zit in matte, doorzichtige, plastiek pot van 5ml. Het potje is gesloten met een blauw dekseltje. Op het potje staat ook Anti-falten nachtcrème.

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Cetearyl Isonanoate, Octyldodecanol, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Hydrogenated Castor Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Glyceryl Oleate, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Cera Alba, Tocopheryl Acetate, Ubiquinone, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Panthenol, Hexylene Glycol, Magnesium Sulfate, Caprylhydroxamic Acid, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Methylpropanediol, Fructose, Glucose, Dextrin, Sucrose, Urea, Aspartic Acid, Glutamic Acid, Hexyl Nicotinate, Parfum, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Alanine, Phenoxyethanol, Citronellol, Limonene

  • Aqua: Water
  • Caprylic/Capric Triglyceride: Een mix van glycerine met caprylic, capric en stearic zuren. Capric word gebruikt om producten de parfumeren,  net als caprylic en stearic acids.
  • Glycerin: Dit is een bijproduct bij het maken van zeepproductie. Het een zoete, olieachtig vloeistof. Het is in de meeste producten aanwezig als oplosmiddel en vochtvanger. Het helpt het product beter te verdelen.

Mijn ervaringen

Bij het aanbrengen van deze crème merk ik onmiddellijk dat deze een stuk dikker en moeilijker uit te wrijven is dan de de gezichtscrème van een aantal dagen geleden. Dat is natuurlijk normaal, omdat deze bedoelt is voor de iets oudere huid. Deze hebben iets meer voeding nodig.

Nu, na een beetje moeite doen, kun je deze crème toch mooi uitwrijven en ik merk dat deze verrassend snel intrekt in de huid. Het onmiddellijke effect is minder duidelijk dan de gezichtscrème. Mijn huid voelt wel zacht, maar niet superzacht. Wel heb ik het gevoel dat mijn huid echt wel meer gevoed wordt.

Ik heb gelukkig zelf niet zoveel last van expressielijntjes. Bijgevolg is het moeilijk om te delen of deze de lijntjes ook echt tegen gaan.

Waar is deze Q10 nachtcrème te koop en hoeveel kost ze?

Balea is natuurlijk één van de merken van de Duitse drogist DM. Deze nachtcrème zit ook vast in hun assortiment. Deze worden verkocht in potten van 50 ml en deze kosten 1.95€ per stuk.

Vallen jullie al in de leeftijdsgroep waarvoor ze deze Q10 crèmes aanraden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge