Only You Oogschaduwtrio v1

Hoi hoi,

In de adventskalender zaten twee oogschaduwtrio’s. Eentje was in bruintinten en ik wil deze vandaag tonen jullie. Een van mijn favoriete oogschaduwpalettes is van Only You, dus mijn verwachtingen waren erg hoog voor dit palette. Het leek mij ook perfect voor een kerstfeestje bij de ouders. Kijken jullie hoor ook al zo naar uit? Nog een maandje!

Verpakking

Het oogschaduwtrio zit in een plastiek doosje met drie prachtige kleurtjes. Je kreegt 3 gram in dit doosje en deze zijn een jaartje houdbaar. Het deksel is niet vast gemaakt aan de bodem. Dat vind ik wel minder, want dat werkt niet makkelijk. Ik heb al verschillende keren met enkel het dekseltje in mijn handen gestaan. Iedere keer dat ik dit trio wil gebruiken, ben ik bang dat het zijn laatste dag is. Gelukkig is dat niet het geval, maar het heeft ook nog geen enkele val van hoge hoogte moeten overleven.

Het zou ook handig zijn moest het deksel aan het palette vast klikken. Misschien doen ze dat de volgende keer wel. Ik zou dit palette veilig op je make-up tafel laten liggen en niet meenemen in de handtas of op reis…

Mijn ervaring

Zoals je kunt zien zijn de oogschaduws enorm gepigmenteerd. De beige en de bronzen kleur hebben een mooie glans, maar de donkerbruine kleur is volledig mat. Hierdoor is deze perfect in de arcadeboog. De oogschaduws van Only You hebben een textuur die ik niet vaak zie. Het is wat plakkerig en korrelig maar niet storend.

Op de ogen brengt deze oogschaduw erg mooi aan. Ik kan mooi blenden en heb een beperkte hoeveelheid fall-out. Daarenboven blijft deze met een primer de hele dag mooi zitten.  Het is de kwaliteit die ik ondertussen gewoon geworden ben van Only You en ik kan hun oogschaduws zeker aanraden.

Waar is Only You te koop?

Only You is een van de betaalbaarste (huis)merken van ICI Paris XL. Het oogschaduwtrio is als zodanig niet te koop, maar ik ben op zoek gegaan naar een editie van mijn favoriete palette, want deze heeft een gelijkaardige textuur.  Deze hebben ze jammer genoeg ook niet meer. Het is een mini palette met drie verschillende lades, die je makkelijk mee kunt nemen op reis. Moest je deze of het trio op de kop kunnen tikken: aanrader!

Wat zijn jullie ervaringen met Only You oogschaduwkleuren?

 

Een gedachte over “Only You Oogschaduwtrio v1”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge