Balea Magic Winter Hand- Und NagelBalsam

Hoi hoi

We hebben laatst het gezicht verzorgd met een dag- en nacht-crème. Natuurlijk mogen we onze handen niet vergeten. Gelukkig had de adventskalender hier ook iets voor voorzien. Ik vond er een hand en nagelbalsem. Balea belooft hiermee sterke nagels en gevoede handen. In deze balsem zit keratine, sojaolie en panthenol. Dit maakt de handen geweldig zacht volgens Balea. Daarenboven moet deze balsem snel intrekken en geen vet gevoel achter laten.

Verpakking en ingrediënten

Opnieuw zit de balsem in de welbekende tube. Ook deze bevat 20 ml en deze heeft de turkoois dop gekregen. Ik vind trouwens de tekeningen op deze tubes zo schattig.

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Glycine Soja Oil, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Cetearyl Alcohol, Sodium Carbomer, Xanthan Gum, Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Benzyl Alcohol

  • Aqua: Water
  • Glycerin: Dit is een bijproduct bij het maken van zeepproductie. Het een zoete, olieachtig vloeistof. Het is in de meeste producten aanwezig als oplosmiddel en vochtvanger. Het helpt het product beter te verdelen.
  • Glycine Soja Oil: Dit is natuurlijk de soja olie waarvan er reeds gesproken werd.
  • Glyceryl Stearate: Deze wordt gebruikt als emulgator.

Mijn ervaring

Wauw, ik ben echt onder de indruk van de balsem. Mijn handen voelen onmiddellijk zijdezacht, maar ik heb inderdaad geen last van een vervelend en vet laagje. Als je mij al langer volgt, weet je dat ik niets vervelender vind dan handcrème gebruiken en nadien een uur niets makkelijk vast kunnen meenemen.

Waar is deze balsem te koop en hoeveel kost ze?

Deze hand- en nagelbalsem maakte deel uit van de adventskalender van Balea uit 2017. Daarom is deze als dusdanig niet te koop bij de Duitse drogist DM. Ik vond ook niet echt een alternatief in hun assortiment.

Kennen jullie een waardig en betaalbaar alternatief voor deze hand- en nagelbalsem?

Een gedachte over “Balea Magic Winter Hand- Und NagelBalsam”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge