Only You Lipglosses

Hoi hoi

In de adventskalender vond ik ook twee lipglossjes. De potjes zagen er alvast veelbelovend uit. Zijn jullie er ook heel benieuwd naar?

Verpakking

De lipglosses zitten in plastiek potjes met een doorzichtige bodem en een zwart deksel. Elk potje bevat 1 gram en is een jaartje houdbaar.

Elk potje bevat ook nog eens zijn eigen dekseltje, zodat de verpakking langs de buitenkant hopelijk plakvrij kan blijven.

Ongebruikt zien de lipglossjes er prachtig uit. Een mooi kleurtje met een glitter (de ene al wat meer dan de andere).

Mijn ervaring

Eerst en vooral. Ik ben verschoten van deze lipglosses. Hun textuur is totaal verschillend. De lichte kleur is meer een plakkerige crème, terwijl de donkerroze heel stevig is. Zo stevig dat je bijna niets uit het potje krijgt.

Daarnaast bevat de lichte kleur nagenoeg geen kleur. Deze draag je duidelijk voor de glitter die je ermee op je lippen krijgt. De roze kleur zorgt duidelijk voor een roze tint en met een glansje, maar deze lijkt niet afkomstig van de glitters. Het is eerder afkomstig van de balsemtextuur.

De oudroze kleur

Ik hou zelf niet zo van de oudroze kleur. Hij zorgt voor een prachtige glitter op de lippen, maar ik hou niet zo van de textuur. Ik vind dat hij de gehele plakkerig blijft aanvoelen en daarenboven voel ik deze lipgloss de gehele tijd gedurende het dragen.

De andere kleur vind ik veel leuker. Je moet werken met aanbrengen en ik denk dat een kwastje hierbij vooral enorm helpt, maar bij het dragen heeft deze meer een verzorgende textuur. Het lijkt of je een lippenbalsem hebt aangebracht en ondertussen kunnen we genieten van een mooie roze kleurtje.

Welke kleur zouden jullie het liefst dragen en welke textuur hebben jullie liever

Een gedachte over “Only You Lipglosses”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge