Balea Magic Winter Selfie Ready Creme voor de normale en gemengde huid

Hoi hoi,

Vandaag is het waarschijnlijk tijd voor de voorlaatste review met producten uit de Balea adventskalender. Hiervoor heb ik de selfie ready creme erbij genomen. Ik had geen idee wat ik bij dit soort product moest verwachten. Balea omschrijft het als volgt:

Dit is een lichte formule met glinsterende pigment. Hierdoor krijgt de huid een stralend uiterlijk. Je brengt een beetje aan op de huid, maar je vermijdt de oogcontour.

Verpakking en ingrediënten

De selfie ready crème zit in de welbekende verpakking, met de kaneelkleurige dop. In elke tube zit 20 ml.

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Glycine Soja Oil, Glyceryl Stearate, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Cetearyl Alcohol, Sodium Carbomer, Xanthan Gum, Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Benzyl Alcohol

  • Aqua: Water
  • Glycerin: Dit is een bijproduct bij het maken van zeepproductie. Het een zoete, olieachtig vloeistof. Het is in de meeste producten aanwezig als oplosmiddel en vochtvanger. Het helpt het product beter te verdelen.
  • Ethylhexyl Stearate: Dit ingrediënt zorgt voor vocht, waardoor de huid zacht en glad aanvoelt.
  • Glycine Soja Oil: Dit is natuurlijk de soja olie waarvan er reeds gesproken werd.
  • Glyceryl Stearate: Deze wordt gebruikt als emulgator.

Grappig dat deze ingrediëntenlijst volledig dezelfde blijkt te zijn als deze van de hand- en nagelbalsem uit de adventskalender. Waarschijnlijk zijn de verhoudingen licht anders, want de textuur is wel degelijk anders.

Mijn ervaringen

De selfiecrème voelt aan als een lotion in peachy kleur. Deze voelt heel fris aan bij het aanbrengen, maar smeert makkelijk uit en trekt snel in. Heerlijk.

Zelf verwachtte ik niet veel van het product, maar kijk even naar onderstaande foto. Hier draag ik alleen oogschaduw en lipgloss en aan één zijn van mijn gezicht de selfie ready crème. Kunnen jullie raden langs welke zijde?

Inderdaad, rechts op de foto heb ik de crème opgebracht. Die zijde ziet er net dat ietsje meer geblurred en met een gezond glansje uit. Ik ben alvast op de indruk en ik weet zeker dat ik dit tubetje ga opmaken. Zeker als je weet dat ik eigenlijk ziek ben op het moment dat deze foto’s getrokken zijn. Ik ben hier echt super tevreden mee en eigenlijk enorm onder de indruk.

Hebben jullie ook nood aan een selfie ready crème?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge