Lush Mango Exuberance Shampoo Bar

Hoi hoi,

Een tijd terug bestelde ik op de webshop van Lush Nederland. Ze hebben daar een specifieke afdeling die Lush Labs genoemd wordt. In deze afdeling vind je producten die (normaal) nog niet in de winkels te koop zijn. Dit zijn producten die je als één van de eerste consumenten kunt uitproberen. Ze beloven grootse effecten. De reacties die WIJ geven zal het product verbeteren en veranderen.

Lush Mango Exuberance

Deze shampoo bar is de mengeling van reinigende effecten en verwennen. Het bevat zowel mango, limoen en ananas. Lush raadt deze shampoo bar aan voor haar die nood heeft aan een goede dosis frisheid en een heerlijk fruitig parfum. Daarenboven beloven ze maximale glans en doet het de wortels van je haren herleven. Deze shampoo bevat geen SLS, maar een cocktail van sublieme citrusvruchten.

Verpakking en ingrediënten

Lush probeert zoveel mogelijk verpakkingen uit hun winkels te weren. Met deze shampoo bars is dit gelukt aangezien ze verpakkingsvrij zijn. In de badkamer zou ik deze echter wel in een doosje bewaren, anders smelten ze weg als er gedouchet wordt, ook al worden ze niet gebruikt. Hiervoor verkoop Lush tinnetjes voor ongeveer 2 euro per stuk. Zelf gebruik ik deze ook. Vergeet wel niet het tinnetje even te laten open staan na gebruik, zodat het product kan drogen. Des te langer zal deze dan mee gaan.

Natrium coco sulfate ,Mangue fraîche (Mangifera indica), Citral, Huile essentielle de citronnelle (Cymbopogon citratus), Huile essentielle de citron (Citrus limonum), Huile essentielle de citron vert (Citrus aurantifolia), Huile essentielle de Litsea cubeba, Eau (Aqua), Lécithine de soja (Soya lecithin), Acide stéarique (Stearic Acid), Stéarate de glycéryle et stéarate de PEG-100 (Glyceryl stearate & PEG-100 stearate), Bétaïne de cocamidopropyle (Cocamidopropyl Betaine), Propylène glycol, Géraniol, Limonene, Linalool, CI 45350, CI 45410, Pétales de delphinium rose et blanc (Pink and White Delphinium Petals)

· Natrium Coco Sulfate: dit ingrediënt is net als SLS een synthetische reiniger. Beide worden gebruikt voor hun reinigende en schuimende effecten.

· Verse Mango: dit ingrediënt heeft een anti-bacterieel effect en werkt daarenboven stimulerend, anti-oxiderend en verhelderend op de huid en haar.

· Essentiële oliën: worden vaak gebruikt voor hun geurende effecten, maar hebben soms toegevoegde voordelen zoals ontstekingsremmers en verstevigers.

· Water: dit kennen we allemaal natuurlijk.

· Soya Lecithin: heeft een verzachtende en verzorgende werking, die daarenboven vocht vast houdt.

Mijn ervaring

Ik heb deze shampoo bar reeds verschillende keren gebruikt. Het werkt handig en heeft een heerlijk frisse citrusgeur. Nadien voelt mijn haar gevoed en verzorgd aan. Ook glanst het haar heel erg mooi, valt het prachtig en je ziet dat je haar er een opkikker van krijgt. De geur blijft ook even op je haar hangen. Ik kwam uit de douche en mijn verloofde wist onmiddellijk dat ik deze shampoo had gebruikt. Ik ben heel erg tevreden over deze shampoo bar en zou het super vinden moest deze een vast plaatsje in het assortiment krijgen.

Waar is de Mango Exuberance shampoo bar te koop en hoeveel kost ze?

Deze shampoo bar is één van de laatste ontwikkelingen van Lush. De shampoo bar is te koop op hun webshops. Op het moment van schrijven loopt de Nederlandse webshop vast, maar op de Franse is deze wel nog te vinden. Deze shampoo bar kost er 10,95 euro.

Hebben jullie al ervaring met Lush Labs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge