Opgemaakt van de laatste maanden

Hoi hoi,

De laatste maanden had ik telkens het plan om mijn opgemaakt te filmen. Ook deze maand was ik dat weer maar eens van plan. Opnieuw is dit mislukt. Dan maar in blog vorm… Want anders blijven we het uitstellen. Daarenboven wil ik deze lege verpakkingen niet mee verhuizen. Dat is al te zot. Dus bij deze….

Zoals ik al zei, wil ik een heel aantal verpakkingen leeg maken. Ik begon bij de samples. Ik heb er aantal van Lush en de Bodyshop opgemaakt. 

Ik gebruikte de voorbije maanden ook twee Dove compressed deo’s op. Deze zijn in de original geur. Ik gebruik deze graag, want ze kunnen mijn zweetgeur aan en zijn gemakkelijk om mee te nemen.

Ik besloot ook deze twee scheerkoppen weg te halen uit mijn collectie. Ik heb de houder zelf tijden geleden al weggedaan, dus hier heb ik geen nut meer van. Daarenboven hield ik niet zo van het systeem met het blokje rond de kop.

Samen maakten we ook een aantal tandpasta’s op. Je kunt duidelijk zien wat mijn favoriet is, namelijk de Signal White Now Glossy Chic. Mijn verloofde neigt momenteel echter meer naar tandpasta’s van Oral B. Daarenboven was het ook tijd om het kopje van mijn elektrische tandpasta te veranderen.

Beauty Kitchen heeft ook deze keer een opgemaakt product in de zak. Wat is er nieuw he? 🙂 Deze keer maakte ik de Hand en Bodylotion op in de geur Love Me. Ook ga je deze keer veel mini- en reisformaatjes zien. Ik maakte onder andere een bodylotion op in de geur Lime and Coriander van Co Bigelow. Dit was een verrassende geur. Kruidig en fris tegelijk. Ik maakt ook mijn potje Lemony Flutter op. Het potje was al een gehele tijd vervallen, waardoor de geur ook volledig gedraaid was. Hierdoor vond ik deze niet meer aangenaam om op de nagelriemen te gebruiken. Ik maakt deze op als extra moisture in bad.

Een geurtje mocht ook deze opgemaakt niet ontbreken. Ik maakte een eau de parfum op van Yves Rocher. Het is de Moment de Bonheur, een ietwat zwaardere, maar aangename geur.

Ondertussen zin we bij de haarproducten aanbeland. Deze keer begin ik met de styling producten. Mijn verloofde maakte een potje gel op, en mijn droogshampoo van CoLab verhuisde ook naar de opgemaakt zak. Deze zorgde ’s ochtends echt voor een instant happy feeling door de flamingo’s op de verpakking.

De linker mini was lek dus deze moest zo snel mogelijk opgemaakt. Ik maakte ook nog drie andere mini’s met shampoo op. De body shop pot hervul ik altijd met producten uit sachets, wat ik zelf erg onhandig vind werk. Hierin had ik mijn haarmasker van Balea gedaan, wat nu op is. Tot slot gebruikte ik ook mijn Brillance shampoo van Yves Rocher op. Deze deed wat hij moet doen, maar echt speciaal vond ik hem niet.

Zijn jullie klaar voor heel wat bad- en doucheproducten? Ik begin met de mini’s. Hier zie je zes mini’s met bath gels. Daarenboven zijn er ook nog 8 mini’s met douche gels opgemaakt. Dat is niet niets, want ik vind deze mini’s meestal redelijk genereus. Ik doe daar vaak meer dan één douche mee.

Ik maakte ook nog een mini shower cream op van Dove en Yves Rocher. Ook de shower scrub van Rainpharma werd de voorbije maanden met veel plezier opgemaakt. Jammer genoeg maakte ik ook een mini op van Lush. Deze keer in de geur Hot Toddy. Als ik mij niet vergis is dit een kerstgeur van vorig jaar. Het ruikt een beetje naar cola lekstokken en ik vind dit verrassend aangenaam onder de douche. Gelukkig heb ik nog één flesje van 250ml in de badkamer staan. Tot slot maakte ik ook een doucheschuim van Etos op, deze keer met de geur Rosemary & Fig.

Ik maakte ook drie bruisballen van treetz op, onder andere Cotton Candy en Loving Bath.

De grote, rode fles in een badschuim van Balea. Deze komt uit hun luxury lijn, maar is nog altijd heel erg betaalbaar. Het was een heerlijke geur om tijdens de koude dagen te gebruiken voor een ontspannend badje.

De cleopatra’s desire bath salts gebruikte ik graag in combinatie met het badschuim. Ik was niet heel erg dol op de geur, en deze loste dat probleem op. Na gebruikt van deze bath salts moet je het bad wel uitkuisen, want er zitten blaadjes en bloemetjes in het product.

Tot slot maakte ik ook een scrub op van Lush: Sandy Santa. Dit is niet een van mijn favorieten bij Lush. Het is een ruwe scrub, die heel makkelijk in stukken breekt. Hierdoor verbruik je eigenlijk mer per keer, dan nodig is.

Mijn gezicht werd de voorbije tijd ook goed gereinigd. Mijn oorspronkelijke en eerste reinigingsproduct werd opgemaakt, namelijk de Purifying Lotion van Yves Rocher! Tegenwoordig heb ik betere producten ter beschikking, dus ik ben erg blij dat deze op is. Ook maakte ik een pak reinigingsdoekjes van Demake’up op een sample van Nuface. Tot slot werd ook de 2-1 wasgel van Balea en een cleasing lotion van Avène in mini-formaat opgemaakt.

De voorbije maanden maakte ik twee serum’s op: van Novexpert de Booster à la vitamine C en een facial concentrate met abyssinian oil van Beauty Kitchen.

Daarna gebruikte ik de Bioderma Atoderm crème of de pure calmille crème van Yves Rocher om mijn huid de verzorgen en hydrateren. 

Mijn oogcrème van Erborian uit de Yuzu lijn geraakte jammer genoeg ook op. Daarenboven maakte ik mijn klei masker van Queen Helène en een sheetmasker van Kruidvat met anti-aging effect. Deze laatste vind ik erg handig om onderweg te gebruiken.

Tot slot maakt ik ook mijn Caudalie Toner uit de Vinoperfect lijn op.

Tot slot is het tijd om nog eens een bezoekje aan Lush te brengen, maar niet in België of Frankrijk. Ik moet eens naar een Lush in Nederland gaan. Daar kun je je lege verpakkingen terug binnen brengen (ook de flessen van de shower gels – in België en Frankrijk zijn het enkel de potjes) en per 5 verpakkingen krijg je een gratis vers gezichtsmasker. Ik heb 10 lege verpakkingen, dus het is het moment.

Maakten jullie eerder reeds gebruik van het Lush Recycle programma?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge