Kruidvat Anti-Aging Sheetmask met Arganolie en Druivenzaadolie

Hoi hoi,

Met de kerstperiode die er aan komt, willen we er natuurlijk op ons best uit zien. Daarenboven heb ik momenteel erg veel nood aan me-time momentjes. Dat staat meestal synoniem aan even ontspannen met een maskertje. Een hele tijd terug ontving ik een verwenpakketje van Kruidvat en daar zaten een heleboel maskertjes in. Ik heb er echter nog een heleboel over om te testen. Vandaag koos ik voor een sheet mask. Deze heeft een anti-aging effect, maar ik gebruik het natuurlijk voornamelijk voor zijn hydraterende effect.

Verpakking en ingrediënten

Per pakje zit er één sheet mask in. Het masker laat je 10 minuten inwerken op je huid en nadien wrijf je de resterend vloeistof in in je huid.

dav

Aqua, Glycerin, Panthenol, Argania spinosa kernel oil, Betaine, Ethyl Hexanediol, Vitis Vinifera Seed Oil, Phenoxy Ethanol, Ascophyllum nodosum extract, Portulaca Oleracea Extract, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Hyaluronate, Parfum, Disodium Edta, Citronellol, Alpha-Isomethylionone, Geraniol

Wat mij alvast opvalt is dat ze GEEN valse reclame maken. De arganolie en druivenpitolie zit al in de eerste twee rijen van de ingrediëntenlijst. Dit wil zeggen dat er tamelijk grote hoeveelheden in het product verwerkt zitten.

  • Aqua: Water
  • Glycerin: Dit is een bijproduct bij het maken van zeepproductie. Het een zoete, olieachtig vloeistof. Het is in de meeste producten aanwezig als oplosmiddel en vochtvanger. Het helpt het product beter te verdelen.
  • Panthenol: Dit staat blijkbaar voor Vitamine B Complex Factor. Het is een ingrediënt die bekend staat om goed te zijn voor de menselijke huid.
  • Argania Spinosa Kernal Oil: Deze olie is superior ten opzichte van minerale oliën als je kijkt naar het effectief binnen dringen in de huid om deze van binnenuit te verzorgen.
  • Betaine: Komt natuurlijk voor in bieten en vele andere groenten. Deze wordt gebruikt als emulgator in producten.

Mijn ervaring

Het eerste wat je merkt bij het aanbrengen van dit masker is een enorm verfrissend effect. Na het inwerken van 10 minuten moet ik nog een klein beetje product inwerken. Mijn huid voelt heerlijk zacht en verzorgd aan. Wel voelde ik na een tijdje dat mijn huid een beetje trok door het restje product die op de huid zit en door het strak trekken van mijn huid. Dit is echter niet storend en het lijkt ook alles net dat ietsje strakker te trekken, wat je natuurlijk wil van een anti-aging masker. Ik vond dit een heerlijk en ontspannend masker. Perfect voor als je een me-time momentje wil inplannen.

Waar is dit masker te koop en hoeveel kost het?

Dit masker is één van Kruidvat zijn eigen producten. Kort gezegd wil dit meestal zeggen dat het product met een aangename prijs komt. Dat is met dit masker niet anders. Voor één zakje van dit masker betaal je er 1,19 euro.

Gebruiken jullie al anti-age producten?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge