Opgemaakt December 2018

Hoi hoi,

Het is tijd om op te tonen wat we deze maand hebben opgemaakt. Deze maand zijn het vooral de producten van mijn vriend. Ik ging door de kast en vond deze vier lege potten gel. Deze zijn zeer betaalbaar en afkomstig van de Carrefour. Voor mijn vriend volstaan deze voor dagelijks gebruik.

Hij maakte ook een douchegel van Delhaize op. Deze komt uit hun men care lijn. Deze heeft de heerlijke geuren munt en cedarhout in zich. Daarenboven werden ook een shampoo van Axe en Head & Shoulders opgemaakt.

Deze maand vulde ik zelf mijn reistoilettas aan met een nieuwe tandpasta van Signal: White Now Glossy Chic. Dit is mijn favoriete tandpasta. Ook moest de batterij van de weegschaal vervangen worden en maakte ik een mini bodylotion op. Standaard staat er op mijn nachtkastje ook een geurtje om op mijn kussen te spuiten. Deze fabric mist van Mignon in de geur Lovey-dovey ging deze maand op.

Tot slot maakte ik mijn eerste Solid product van Lush op. Nee, het is niet een shampoo, maar de Lush solid conditioner in de geur Jungle. Deze deed zijn werk heel goed, maar jammer gonoeg ben ik niet heel erg dol op zijn geur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge