W7 Very Vegan Highlighting Powder

Hoi hoi,

Een tijdje geleden lanceerde W7 zijn very Vegan collectie. Dit viel samen met de toenmalige Estetika. Toen had ik de eer – zo lief – om 2 producten uit de collectie uit te kiezen. Omdat ik vond dat de oogschaduw quad allemaal nogal nude waren (en ik dat wel wat in mijn collectie heb), besloot ik deze links te laten liggen. Mijn keuze viel op de highlighter uit de collectie.

W7 Very Vegan Highlighting Powder

De very Vegan lijn is door W7 speciaal ontwikkeld voor veganistische make-up liefhebbers. Deze producten zijn geproduceerd volgens de richtlijnen van The Vegan Society. Met deze highlighter kun je volgens W7 je gezicht stroben en je jukbeenderen mooi oplichten.

Verpakking en ingrediënten

Het doosje van de highlighter is in een wit plastiek, die vrij stevig aanvoelt. Het doosje is bedrukt met wat het is en aan de achterzijde vind je de houdbaarheid en het gewicht. De ingrediënten staan echter op het kartonnen doosje dat er oorspronkelijk rond zit. De highlighter is 1.5 jaar houdbaar en bevat 10 gram.

Talc, Mica, Magnesium Stearate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Polyisobutene, Syntetic Wax, Phenoxyethanol, Paraffinum Liquidum, Tin Oxide, Ethylhexyglycerin, (+/- May contain :CI 77019 (Mica), CI77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 ( Iron Oxide Yellow), CI 77491 (Iron Oxide Red), CI77499 ( Iron Oxide Black))

  • Talc: deze wordt gebruikt als kleuringselement.
  • Mica: dit is een mineraal die gevonden wordt in gekristaliseerde vorm. Het resultaat zijn dunne bladen die gemakkelijk van elkaar gescheiden worden. De worden vermalen en gebruikt als kleurstof of glansmaker.
  • Magnesium Stearate: Deze wordt ook gebruikt als kleuringselement.
  • Dimethicone: dit is een silicone die wordt gebruikt als huidbeschermer of basis van producten
  • Ethylhexyl Palmitate: wordt verkregen uit palmolie. Deze wordt gebruikt als versteviger in producten.

Mijn ervaring

Het patroontje die gedrukt is op de highlighter vind ik erg mooi. Het is een hartje omgeven door grassprietjes. Dit is natuurlijk om het plantaardige van het product te benadrukken.

De swatch toont duidelijk dat de highlighter mooi gepigmenteerd is. De glans is niet afkomstig van grove glitters, maar eerder van een algemene glans die over het product zit. Hierdoor geeft de highlighter een prachtig, maar toch natuurlijk effect. Ik ben zeer blij met deze highlighter en kan hem alleen maar aanraden. Zeker voor de prijs die je er op Boozyshop voor betaald.

Waar is W7 te koop en hoeveel kost deze very Vegan highlighting powder?

W7 heeft zijn eigen webshop, maar op vele andere webshops, zoals Boozyshop, is het merk te koop. Voor deze highlighter betaal je ongeveer 6.95€ (Boozyshop) .

Een gedachte over “W7 Very Vegan Highlighting Powder”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge