Balea Magic Cremedusche met sinaasappelbloesem-kaneel geur en peperkoekengeur.

Hoi hoi,

In mijn advent kalender van Balea zaten ook twee douchecremes. Ik ontving er eentje met de geur oranjebloesem – kaneel en eentje met de geur peperkoek.

Verpakking en ingrediënten

Beide douchecremes zitten in het zelfde soort flesje. Ze hebben echter wel een ander kleurschema gekregen. De oranjebloesem-kaneelgeur zit in een overwegend turkoois flesje, terwijl peperkoekengeur voornamelijk zandgeel oogt. Elk flesje bevat 50 ml.

Oranjebloesem-kaneelgeur

Aqua, Sodium Laureth Sulfate,Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride,Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glycerin,Hydrogenated Starch Hydrolysate, Panthenol, Opunita Ficus-Indica Stem Extract,Polyquaternium-7, Citric Acid,Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium Sulfate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Parfum, Limonene,Eugenol, Phenoxyethanol, Sodium Benzonate,CI 15985, CI 28440

Peperkoekengeur

Aqua, Sodium Laureth Sulfate,Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride,Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glycerin,Hydrogenated Starch Hydrolysate, Panthenol, Opunita Ficusindica Stem Extract,Polyquaternium-7, Citric Acid,Styrene/Acrylates Copolymer, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, Parfum,Sodium Sulfate, Phenoxyethanol, Sodium Benzonate, CI 19140, CI 14720, CI 28440

Mijn ervaring

Bij deze douchegel moet je je verwachten aan een iets andere textuur dan je gewoon bent. Deze hebben een ietwat melkachtige cremetextuur. Deze smeren gemakkelijk uit en creëren een mooi schuim. Daarenboven hebben beide versies een heerlijke geur.

De peperkoekengeur is niet exact peperkoek zoals wij die kennen. Het is eerder de zoete geur van vruchten cake als ik het moet proberen te beschrijven. Ik vind het heerlijk en perfect voor koude dagen.

De oranjebloesem – kaneel geur draagt citrus, maar deze ruikt niet door. Deze wordt getemperd door iets heerlijk kruidig en warm. Het resultaat is een heerlijk geur, perfect voor het moment dat de koude dagen beginnen op te warmen.

Waar is Balea te koop en hoeveel kosten deze douchecremes?

Balea is een huismerk van de Duitse drogist DM. Deze geuren werden speciaal gecreëerd voor de kerst van 2017 en zijn bijgevolg niet meer te koop. Ze hebben echter wel gelijkaardige producten in het assortiment. Deze kosten 55 cent voor een fles van 300 ml. Dat is geen geld!

Een gedachte over “Balea Magic Cremedusche met sinaasappelbloesem-kaneel geur en peperkoekengeur.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge