Nuface Prep-N-Glow

Hoi hoi,

Ik mijn te testen bak vond ik twee zakjes van de NUFACE prep-n-glow. Zelf weet ik niet meer hoe ik hier aankom, maar ik ben er wel nieuwsgierig naar. Het is een 3-in-1 product, dat zowel belooft om de huid te reinigen, exfoliëren en te hydrateren. Dat staat toch zo op de verpakking in ieder geval…

NUFACE prep-n-glow

NUFACE creëerde deze doekjes om multifunctioneel te zijn. Zoals hierboven vermeld, moeten ze zowel het gelaat reinigen, exfoliëren en hydrateren.

Prep-n-glowbevat hyaluronzuur, maar ook mineralen en anti-oxidanten. Deze voeden de huid en maken haar stralend.

Met de gladde zijde van het doekje kun je je gezicht reinigen. De andere zijde bevat bobbeltjes. Hiermee kun je de huid exfoliëren. Na gebruik van deze doekjes moet je de huid niet afspoelen.

De doekjes kunnen dagelijks gebruikt worden, maar bij een gevoelige huid raden ze aan om dit slechts 2 a 3 keer per week te doen.

Verpakking en ingrediënten

Deze doekjes zitten elk apart verpakt in een apart zakje. Hierdoor is dit makkelijk voor dagelijks gebruik. De zakjes zitten per 20 verpakt in een grotere doos.

Water, Polyglyceryl-4 Laurate/Succinate, Betaine, Phenoxyethanol, Saccharomyces/Copper Ferment, Ethylhexylglycerin, Fragrance, Glycerin, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Powder Extract, Aristotelia Chilensis (Maqui Berry) Fruit Juice, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Carya Ovata Bark Extract.

  • Water: Dit is natuurlijk gewoon water
  • Polyglyceryl-4 Laurate/Succinate: Dit ingredient zorgt voor reiniging en hydratatie van de huid.
  • Betaine: Dit ingrediënt zorgt voor reiniging en hydratie van de huid, maar ook dat het product gaat schuimen.
  • Phenoxyethanol: Dit ingrediënt stabiliseert het product en werkt anti-bacterieel.
  • Saccharomyces/Copper Ferment: Deze verzorgt de huid, doordat het een bron is van foliumzuur.

Mijn ervaring

Ik heb vanmorgen dit doekje eens gebruikt. Zelf geraakte ik er niet uit, maar ik wou toch niet aan mijn gehele huidsverzorgingsroutine verzaken. Hiermee had ik toch al de reiniging en hydratie achter de hand.

Wanneer je dit doekje open vouwt, merk je dat een kant oneffen is. Ik had brede, stompe bolletjes verwacht. Het zijn echter kleinere, iets scherpere bolletjes. Hierdoor kun je goed schubben, maar toch voelt het nog zacht genoeg. Ik zou deze dagelijks durven gebruiken.

Qua reiniging werken deze doekjes ook afdoende. Een volledige full face make-up wordt waarschijnlijk een moeilijke opgave, maar ’s ochtends kan deze het zeker aan. Mijn huid voelt gereinigd en zacht na gebruik van deze doekjes. Wel ga ik deze waarschijnlijk niet opnieuw kopen. Voor deze prijs wil ik echt wel een duidelijker effect waarnemen.

Waar is nuface te koop en hoeveel kosten deze prep-n-glow doekjes?

Ik vond deze doekjes terug op de webshop van Bol. Een doos van 20 doekjes kost er 29.95€. Wow, dat is niet goedkoop. Elk zakje kost bijgevolg ongeveer 1.5€. Zelf zou ik deze, mede door de prijs, niet dagelijks gebruiken.

Hebben jullie eerder reeds gehoord van het merk nuface?

Een gedachte over “Nuface Prep-N-Glow”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge