Lush Queen Bee haarolie

Hoi hoi,

Sinds mijn Jason and the argan oil shampoo bar bij Lush ben ik opnieuw helemaal verliefd op het merk. Toen ik mijn Jungle Conditioning Bar kocht bij Lush, viel mijn oog op Queen Bee. Dit werd mijn toen beschreven als een Solid haarolie. Ik besloot deze toen niet te kopen, maar bleef er wel erg nieuwsgierig naar. Ik kon het product maar niet uit mijn hoofd zetten. De keer die er op volgde – toevallig in Parijs – besloot ik een tester van Queen Bee te vragen. Ik kreeg een zeer royaal blokje van 35 gram ? (waarde = 6.3€).

Lush Queen Bee Haarstyling

Met deze olie kun je je haar heerlijk verzorgen. Queen Bee bevat rooibos, honing en kaneel die droog (krullend) haar gaan voeden. De wax bevat ook amandelolie die het haar nog eens extra voeden. Daarenboven beloven ze dat het haar heerlijk zal ruiken.

Verpakking en ingrediënten

Lush probeert zoveel mogelijk verpakkingen te mijden in hun winkel. Zo wordt ook dit product ook verpakkingsvrij verkocht.

Lush verkoopt wel herbruikbare tins die je voor deze producten kunt gebruiken. Dat doe ik zelf ook. De tins zijn verkrijgbaar in 3 formaten/vormen. Ik gebruik zelf deze geschikt voor massagebars.

Trade en Biologische Cacaoboter, Kaneelstokje- en Rooibos-afkooksel, Maïsolie (Zea mays), Bijenwas (Cera alba), Afrikaanse Honing Arganolie (Argania spinosa), Glycerine, Moringa-olie (Moringa pterygosperma), Parfum, Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Etherische Amandelolie (Prunus amygdalusl amara), Ylang Ylang-olie (Cananga odorata), Cinnamal Alcohol, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoaat, Benzyl Cinnamaat, Eugenol, Geraniol, Isoeugenol, Benzyl Salicylate, Citral, Farnesol, Limonene, Linalool

  • Trade en Biologische Cacaoboter: dit ingrediënt werkt hydraterend en verzachtend.
  • Kaneelstokje- en Rooibos-afkooksel: dit ingrediënt wordt vooral gebruikt voor zijn aroma.
  • Maïsolie (Zea mays): wordt gebruikt voor zijn verzachtende effect.
  • Bijenwas (Cera alba): wordt gebruikt als emulgator.
  • Afrikaanse Honing Arganolie (Argania spinosa): deze olie dringt de huid en het haar diep binnen. Deze zal van binnenuit voeden en hydrateren.

Mijn ervaringen

Dit product heerlijk. Ik zou het eerder omschrijven als een weëe en zoete geur. Je kunt de honing geur herkennen, maar deze is duidelijk gemengd met de geur van amandelolie. Daarenboven kun je deze geur vrij lang ruiken. Zo ben ik al vaker opgestaan met de geur van Queen Bee in mijn neus.

Ik gebruik Queen Bee door deze tussen mijn handen te wrijven. Dit doe ik tot ze vochtig/vet genoeg aanvoelen. Dit is een beetje op het gevoel. Daarna verdeel ik het product over mijn haar door mijn handen van mijn kruin tot tipjes van mijn haren naar beneden te trekken. Dit doe ik tot het product goed verdeeld is over de haren, waarna het verder kan intrekken.

Mijn haar voelt onmiddellijk veel zachter aan. Het voelt ook gevoed aan en dat gevoel houdt aan. Daarenboven heeft het een permanent effect op de gezondheid van mijn haar. Het voelt sterker en meer gevoed aan. Ik ben dol op dit product. Het is weer eens een toppertje van Lush ?.

Waar is Lush te koop en hoeveel kost Queen Bee?

Lush is te koop in de gelijknamige winkels en webshop. Queen Bee wordt er op basis van het gewicht verkocht. Voor 100 gram betaal je er 17,95€. Dat lijkt heel lang, maar met een blokje van dit product kun je ongelooflijk lang verder.

Hebben jullie al ervaring met Quee. Bee?

2 gedachten over “Lush Queen Bee haarolie”

  1. Wat lief dat je zo’n grote sample kreeg! Moet je dit op nat of op droog haar gebruiken? Ik heb nooit echt omgekeken naar dit product maar ik word nu wel heel nieuwsgierig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge