Only You Oogschaduwtrio versie 2

Hoi hoi,

Een aantal weken geleden had ik al het meer nude oogschaduwtrio getoond die ik vorig jaar in mijn adventskalender vond van Only You. Vandaag wilde ik de meer uitgesproken kleuren een plaatsje geven. Deze bevat een gouden, een groene en een mosgroene kleur.

Verpakking

Dit oogschaduwtrio zit in dezelfde verpakking als het andere trio. Ik ben zelf niet zo dol op deze verpakking en ik moet heel voorzichtig te werk gaan met dit palette. Als je hier meer informatie over wil, raad ik aan om mijn voorgaande review te bekijken.

Dit palette zit een zwarte plastiek houder met een doorzichtig deksel. Het deksel is niet bevestigd aan de bodem. In het doosje zit 3 gram en deze is een jaartje houdbaar.

Mijn ervaring

Wauw, de pigmentatie van deze kleuren is opnieuw topper de top! De kleuren hebben de textuur die ik al link aan de Only You oogschaduws. Deze zijn wel ietsje korreliger dan ik gewoon ben. Dus je hebt een ienie minnie beetje meer fall-out onder de ogen, maar het is niet storend.

Nu is het tijd voor de test op de oogleden:

De oogschaduwkleuren zijn prachtig gepigmenteerd. Ik kan ze makkelijkst aanbrengen door te deppen. Ook blenden de kleuren heel mooi, maar hierdoor worden ze ook net ietsje minder intens. Dit vind ik zelf echter niet storen. Ik ben weer erg tevreden over dit trio oogschaduws. Only You begint stilletjes aan één van mijn favoriete oogschaduw make-upmerken te worden.

Zouden jullie voor dit opvallende palette gaan of eerder voor het palette met de bruintinten?

Een gedachte over “Only You Oogschaduwtrio versie 2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge