Opgemaakt januari en februari 2019

Hoi hoi,

Ik denk dat ik minder en minder YouTube filmpjes ga maken. Dat is gemakkelijk om snel iets te delen, maar ik merk dat ik mij comfortabeler vind om opgemaakte producten in een artikel in plaats van mijzelf te verplichten om te filmen. Ik zit daarenboven midden in een verhuis en een filmplekje is er nog niet ingericht. We zien wel hoe het loopt ?.

Januari 2019

Mijn Roots haarmasker ging op. Jammer, deze heb ik met veel plezier gebruikt. Standaard probeerde ik deze na het sporten aan te brengen. Dan kon het tijdens het rusten even intrekken. Mijn haar voelt en ziet er al sterker uit.

Tijd om deze nagellakremover ook weg te doen. Ik ben op het punt geraakt dat ik roze vingers krijg wanneer ik deze gebruik.

Nog een productje waarvan ik het jammer vind dat deze naar de prullenbak verwezen moest worden. Beauty Kitchen blijft mooie en betaalbare producten hebben. Deze keer maakte ik de cleansing gel op uit de seahorse plankton lijn.

Het laatste productje die ik in januari op maakte. Dit is een deodorant van Etos. Met deze ben ik zelf niet zo blij, want ik krijg er witte vlekken van onder mijn oksels. Jammer genoeg heb ik nog een klein voorraadje in de kast staan…

Februari 2019

Nog een haarproduct van Lush ging op in de voorbije maanden, maar deze keer was het een conditioner. Het is namelijk de welbekende conditioner Retread. Deze vond ik heerlijk om te gebruiken en al bij al was deze een langer leven beschoren dan ik initieel verwachtte.

Deze ging deze maand ineens super snel op. Ik begreep eerst niet hoe dit kwam. Het bleek dat mijn vriend deze gezellig mee aan het gebruiken was. Zijn producten zaten nog in het verhuismateriaal en ik had hem gezegd te lenen wat hij nodig had :). Hij vond deze, net als mij, heel lekker ruiken. We herkennen er beide wel iets anders in. Voor hem is het eerder kaneel en voor mij van die cola lekstokken van vroeger.

Deze tube was een hele tijd standaard in mijn handtas te vinden. Ik vond het heerlijk om onderweg af en toe mijn handen te verzorgen en deze kwam toen goed van pas. Daarenboven is deze heel zacht van geur en smeert deze makkelijk uit.

Deze heb ik jammer genoeg niet op kunnen maken. Ik had deze in een reisetui zitten. Tijdens de reis is de dop losgedraaid geraakt. Hij is niet uitgedroogd, maar de nagellak is dik en heel erg stroperig geworden. Je kunt deze niet meer mooi aanbrengen. Dit vind ik zelf wel heel erg jammer.

Wij zijn in de voorbije twee maanden verhuisd en ik wou het natuurlijk gezellig maken. Deze kaars was half opgebrand voor de verhuis en ik besloot deze gezellig een aantal keer te branden. Recentelijk is deze helemaal opgebrand. Het was een aangename, maar niet overheersende geur.

Deze zijn jullie ondertussen al gewoon. Ik maakte nog een tube van mijn standaard tandpasta op, namelijk de White Now Glossy Chic van Signal.

Wat hebben jullie allemaal opgemaakt de voorbije maanden? Zou je deze producten nog opnieuw kopen?

2 gedachten over “Opgemaakt januari en februari 2019”

  1. Hahaha mijn vriend zou echt nooit mijn Lush gebruiken, best wel jammer maar hij is zo saai met z’n Dove producten ? Die Hot Toddy is wel echt heerlijk, ik ben blij dat ik nog een fles heb staan.

    1. Mijn vriend is vrij kritisch op Lush geuren en gebruikt er ook niet zo veel van. Maar af en toe maakt hij een uitzondering :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge