Kruidvat Multimask Clay and Charcoal

Hoi hoi,

Vorig jaar ontving ik van Kruidvat een verwenpakket met heel wat heerlijke theeën en gezichtsmaskers. De theeën heb ik ondertussen opgemaakt, maar ik heb nog enkele maskers over om te testen. Vandaag heb ik ook een maskertje om te testen.

Tegenwoordig is het een trend om je maskers te personaliseren. Garnier speelde hier een tijdje geleden op in met zijn 3 verschillende kleimaskers in een potje die je kon mixen en matchen. Ook Kruidvat besloot dit te proberen, maar in een eenmalig gebruik zakje. Daar kwam dit tweedelig masker uit voort.

Kruidvat MultiMask

Dit masker is geschikt voor degenen die een onzuivere of gecombineerde huid hebben.

Enerzijds bevat dit zakje een grijs kleimasker. Deze is geschikt voor de T zone. Het bevat houtskoolpoeder en pro-vitamine B. Deze zal de huid intensief reinigen, matteren en onzuiverheden verminderen.

Het andere deel bevat een geel gekleurd masker. Deze is meer geschikt voor de droge delen van het gelaat. Het masker bevat zonnebloem en jojoba olie, die de huid gaan verzorgen.

Verpakking en ingrediënten

Het masker zit in een typische verpakking van een duo applicatie. Deze keer bestaan beide delen echter uit verschillende maskers. Elk zakje bevat 5ml masker.

Ingrediënten geel kleimasker:

Aqua, Kaolin, Cetearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Sorbitol, Helianthus Annuus Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Alcohol Denat, Cetearyl Glucoside, Panthenol, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Cera Alba, Parfum, Sodium Cetearyl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Citric Acid, Linalool, Pantolactone, CL77891

  • Aqua: gewoon water
  • Kaolin: dit is een klei ingrediënt, wat de huid beschermd.
  • Cetearyl Alcohol: wordt gebruikt als emulgator en is een mix van vette alcohol soorten.
  • C12-15 Alkyl Benzoate: wordt gebruikt als emulgator en bindend ingrediënt.
  • Sorbitol: wordt gebruikt ter vervanging van glycerine. Het geeft het product structuur.

Aqua, Talc, Kaolin, Cetearyl Alcohol, Alcohol Denat, C12-14 Alkyl Benzoate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetearyl Glucoside, Panthenol, Phenoxyethanol ‘m, Xanthan Gum, Cera Alba, Charcoal Powder, Parfum, Zinc PCA, Sodium Cetearyl Sulfate, Ethylhexylglycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Pantolactone, Citric Acid, CL77891

  • Aqua: gewoon water
  • Talc: heeft poeders en crème een gladde textuur.
  • Kaolin: dit is een klei ingrediënt, wat de huid beschermd.
  • Cetearyl Alcohol: wordt gebruikt als emulgator en is een mix van vette alcohol soorten.
  • Alcohol Denat: wordt gebruikt als oplosmiddel.

Mijn ervaringen

Ik heb beide zakjes zelfs eerst in lege sample potjes van Lush gedaan. Beide potjes zijn nadien ongeveer halfvol. Achteraf bekeken, was dit een goede zet. Per keer heb je van beide maskers niet zo veel nodig. Ik denk dat ik ongeveer 4 keer met de verpakking ga kunnen.

Ik heb zelf last van een gecombineerde huid. Op mijn kin en voorhoofd heb ik vaak last van zwarte puntjes, terwijl de rest van mijn gezicht hiervan lijkt vrijgesteld.

Op mijn wangen bracht ik het gelige masker aan. Dit voelde onmiddellijk heel zacht en verzorgend.

Op de rest van mijn gezicht zat het grijze masker. Dit liet ik een 15tal minuten intrekken, totdat het geheel wat was opgedroogd. Ik kon mijn gezicht niet goed meer bewegen, dus het was tijd om het er af te wassen.

Nadien zag mijn huid ere zuiverder en net dat ietsje egaler uit. Ook voelde mijn wangen heerlijk zacht. Ik ben tevreden over dit masker en ga het met veel plezier opmaken. ?

Waar is dit MultiMask te koop en hoeveel kost het?

Dit masker is van Kruidvat. Je kunt deze zowel online als in de winkel aankopen. Je betaalt 99 cent per stuk. Dat is geen geld!

Hebben jullie al aan Multimasking gedaan?

Een gedachte over “Kruidvat Multimask Clay and Charcoal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge