Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual Bodylotion Spray

Hoi hoi,

Ik weet niet of jullie de site Vente-Exclusive kennen. Het is een webshop met tijdelijke acties, waarbij heel mooie kortingen te verkrijgen zijn. Zelf hou in deze webshop een beetje in het oog, vooral als ze weer een sale met Dove, Signal en Axe hebben. Dit is het ideale moment om wat tandpasta en douchegel in te slaan. Laatst was er weer eens zo’n sale en wij hebben weer wat spulletjes ingeslagen. Groot was onze verrassing toen we zagen dat Vente Exclusive twee extra Dove productjes had toegevoegd. Deze bodylotion spray uit de Nourishing Secrets lijn is het eerste product die we extra ontvingen.

Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual Bodylotion Spray

Dove belooft dat je door gebruik van deze bodylotion spray een mooie en zachte huid krijgt.

De bodylotion zou snel in de huid moeten trekken door zijn formule. Daarenboven bevat de bodylotion spray avocado olie en calendula. Deze maken de huid zacht en soepel. Tot slot zou de bodylotion gepaard gaan met een heerlijke geur.

Verpakking en ingrediënten

De bodylotion spray zit verpakt in een spray flacon. Deze bevat 190 ml.

Aqua, Glycerin, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Sorbitan Isostearate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Carbomer, Disodium EDTA, Glycine Soja Oil, Methylparaben, Parfum, Persea Gratissima Oil, Petrolatum, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 Di Isostearate, Propylparaben, Sodium Hydroxide, Stearic Acid, Tapioca Starch, Tocopherol, Xanthan Gum, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

  • Aqua: gewoon water.
  • Glycerin: Dit is een bijproduct bij het maken van zeepproductie. Het een zoete, olieachtig vloeistof. Het is in de meeste producten aanwezig als oplosmiddel en vochtvanger. Het helpt het product beter te verdelen.
  • Isopropyl Myristate: hmm, ik kan niet direct vinden wat het doet, maar het is wel een ingrediënt waar wetenschappers niet dol op zijn in combinatie met nitrate samenstellingen. Daarenboven zou het mee-eters veroorzaken…
  • Dimethicone: dit is een silicone die gebruikt wordt ter bescherming van de huid.
  • Sorbitan Isostearate: wordt gebruikt als emulgator en stabilisator.

Mijn ervaringen

Ik heb deze spray nu een aantal keer gebruikt. In het begin kon ik er zelf niet zo gemakkelijk mee sprayen. Dit is echter een kwestie van gewoon worden, denk ik.

De bodylotion zelf is heel licht en vloeibaar. Hierdoor smeert deze erg gemakkelijk uit. De spray trekt ook heel vlot in en ik heb nagenoeg geen vet laagje op mijn huid liggen. Dat is ideaal, want hierdoor kan ik onmiddellijk in mijn kleren springen. Nadien voelt mijn huid ook zijdezacht aan.

Het aroma is een lichte, maar tenenstrelende geur. Hij is zoet, maar toch warm. Volgens mij is deze ideaal gedurende de lente.

Waar is deze Nourishing Secrets Invigorating Ritual Bodylotion Spray van Dove te koop en hoeveel kost ze?

Dove en bijgevolg deze bodylotion spray is te koop bij de meeste drogisten en supermarkten. Dat is ook het geval bij het Kruidvat. Een flacon van deze spray kost er 6.99 euro.

Hadden jullie eerder reeds gehoord van deze lijn binnen het Dove assortiment?

Een gedachte over “Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual Bodylotion Spray”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge