Maud Herbage Juste Toi hanger

Hoi hoi,

Hoi hoi,

Maud Herbage is juwelenontwerpster van rond het Brusselse. Ik volg haar werk al enkele jaren. Ze is een autodidact en startte haar eigen zaak. Ze probeert elk juweel op maat van de klant te maken. Hierdoor vertellen de juwelen een verhaal en hebben ze een uniek karakter. Tijdens een van de laatste persdagen ontving ik een hanger, namelijk ‘Juste toi’ uit haar collectie.

Maud Herbage Juste Toi pendatif

Deze hanger komt uit de ‘Juste toi’ collectie. De hanger is een combinatie van zilver en 18 karaats goud.

Mijn ervaringen

Ik vind de hanger heel mooi. De laatste tijd hou ik van de ietwat simpelere, meer tijdloze juwelen. Deze hanger past perfect in dat lijstje.

Ik vind deze hanger zelf het mooist aan zilverkleurige, ietwat kortere ketting. Zo valt hij ter hoogte van je sleutelbeen. Op deze manier draag ik de hanger graag naar het werk. Hij past ook bij bijna al mijn werkoutfits.

Waar is Maud Herbage te koop en hoeveel kost deze hanger?

Voor juwelen van Maud Herbage kun je – op afspraak – terecht in haar atelier, maar ze heeft ook haar eigen webshop. Daar is deze hanger ook terug te vinden. Je betaalt er 115 € voor dit type hangertje.

Kenden jullie juwelenontwerpster Maud Herbage al?

2 gedachten over “Maud Herbage Juste Toi hanger”

    1. Dat is iemand die zichzelf iets alleen heeft aangeleerd, en geen lessen heeft gevolgd. Dat kan bijvoorbeeld door boeken te lezen of yt videos te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge