Dove Exfoliating Body Scrub in crushed macadamia and rice milk scent

Hoi hoi,

Vorige week toonde ik het eerste extra Dove product die ik ontving via Vente-Exclusive. Ik kreeg echter nog een tweede product, namelijk een body Scrub. Die zag er langs de buitenkant van de verpakking al helemaal zen en luxe uit. Ik kon bijgevolg niet wachten om deze te gaan proberen.

Dove Exfoliating Body Scrub in crushed macadamia and rice milk scent

Dove creëerde deze body scrub om de huid goed te kunnen exfoliëren. Het resultaat die ze beogen is een zijdeachtige, gladde en zachte huid.

Deze scrub is opgeklopt, waardoor je een romige crème op je huid krijgt. In deze scrub zit een 1/4 hydraterende creme waardoor deze de huid diep moet voeden.

Verpakking en ingrediënten

De scrub zit in een grote plastiek pot. Er zit zelfs nog een extra afsluitkapje bovenop het product. De pot bevat 225ml en is 9 maanden houdbaar.

Water (Aqua), Glycerin, Hydrated silica, Sodium lauroyl isethionate, Stearic acid, Sodium stearate, Fragrance (Parfum), Macadamia ternifolia seed oil, Oryza sativa (rice) germ oil, Oryza sativa (rice) bran extract, Cocamidopropyl betaine, Caprylic/Capric triglyceride, Lauric acid, Cetearyl alcohol, Sodium tallowate, Synthetic wax, Sodium isethionate, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Sodium cocoate, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium etidronate, Nonfat dry milk, Sodium laureth sulfate, Iron oxides (CI 77492), Iron oxides (CI 77499), Iron oxides (CI 77491), Titanium dioxide (CI 77891)

  • Water (Aqua): gewoon water
  • Glycerin: Dit is een bijproduct bij het maken van zeepproductie. Het een zoete, olieachtig vloeistof. Het is in de meeste producten aanwezig als oplosmiddel en vochtvanger. Het helpt het product beter te verdelen.
  • Hydrated silica: die ingrediënt zorgt ervoor dat de scrub vloeibaar blijft.
  • Sodium lauroyl isethionate: dit is een milde, synthetische zeep en wordt vaak gebruikt door Dove.
  • Stearic acid: dit ingrediënt geeft een parellook aan crèmes.

Mijn ervaringen

Deze body scrub is een zintuiglijke ervaring. Van een scrub verwacht ik korreligheid, maar geen crème structuur. De basis van deze scrub is een zeer cremige en romige basis. Hierin zitten een heleboel scrubdeeltjes verwerkt. De scrub is zeer efficiënt en zou ik zelf niet dagelijks gebruiken. Ik ben zelf heel tevreden over deze scrub en ga deze met veel plezier opmaken.

Waar is deze Dove Body Scrub te koop en hoeveel kost ze?

Dove is te koop bij de meeste supermarkten en drogisten, zo ook bij het kruidvat. Daar betaal je 8.99 euro per pot. Niet goedkoop, maar je krijgt er wel wat voor…

Gebruikten jullie al eerder een body Scrub van Dove?

Een gedachte over “Dove Exfoliating Body Scrub in crushed macadamia and rice milk scent”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge