Lakshmi anti-age revitalizing complex ampullen

Hoi hoi,

Een hele tijd geleden ontving ik deze ampullen van Lakshmi. Het heeft geduurd vooraleer ik de ampullen kon linken aan het juiste product, maar ik denk dat het gelukt is. Het is heel onduidelijk omdat enkel de merknaam op het ampul gedrukt is.

Lakshmi anti-age revitalizing complex ampullen

Wanneer we ouder worden, verslapt onze huid waardoor we rimpels krijgen. Deze ampullen beloven de huid spanning direct te verhogen. Het product is perfect voor de ouder wordende huid. Cyclodextrins, micro-algen en suikers zorgen voor een gelijkmatige afgifte van actieve stoffen. Fenegriek bevordert het metabolisme en de regeneratie van de huid. Daarenboven zorgt gele topaz essence voor het versterken van de vernieuwing van de cellen. Tot slot zorgt diamant essence voor het herstellen van de huid balans.

Verpakking en ingrediënten

De ampullen komen per setje van 5. Elke ampul bevat 1.2ml.

Aqua (Water), Glycerin, Algae extract, Pullulan, Lavandula officinalis (Lavander) water, Althea officinalis (Yarrow) extract, Malva sylvestris (Mallow) extract, Trigonella foenum graecum (Fenugreek) extract, Krameria triandra (Rathania) extract, Sodium benzoate, Ethylexyl glycerin, Phenoxyethanol, Lactic acid, Rosa Damascena flower oil, Citronellol, Geraniol, Linalool, Isoeugenol, Cinnamyl alcohol

  • Aqua (Water): gewoon water gelijk we het kennen…
  • Glycerin: Dit is een bijproduct bij het maken van zeepproductie. Het een zoete, olieachtig vloeistof. Het is in de meeste producten aanwezig als oplosmiddel en vochtvanger. Het helpt het product beter te verdelen.
  • Algae extract: verhindert rimpels en voedt de huid.
  • Pullulan: dit is een sacharide. Deze zorgt voor een instant verstevingseffect.
  • Lavandula officinalis (Lavander) water:

Mijn ervaringen

Ik heb deze uitgeprobeerd. Per keer had ik ongeveer 1 ampul nodig. Dit is volgens mij niet mijn soort product. Het product is plakkerig en stroperig. Hierdoor smeert deze moeilijk uit op het gelaat en heb je wat meer nodig. Daarenboven heb ik het gevoel dat hij wat op de huid liggen en blijft mijn gezicht een hele tijd plakkerig. Ik heb echter wel het gevoel dat mijn gelaat net iets strakker is… Maar ik hou niet van het gevoel ?.

Waar is Lakshmi te koop en hoeveel kosten deze ampullen?

Lakshmi heeft zijn eigen webshop. Daar zijn er ook ampullen op te vinden. Deze zijn echter niet goedkoop. Voor een setje van slechts 5 ampullen betaal je 59€. Dat is bijna 12 euro per ampul…

Zouden jullie deze ampullen kopen voor dat geld?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge