Lush (labs) Halcyon Shampoo Bar

Hoi hoi,

Ik vertelde een hele tijd terug al dat ik een heleboel Lush shampoo bars bestelde. Toen kocht ik ook 4 exemplaren die te verkrijgen waren bij Lush Labs. Deze zijn momenteel jammer genoeg niet meer te koop, maar misschien komen ze nog wel eens terug. Daarom heb ik vandaag een review over de Halcyon Shampoo Bar voor jullie.

Lush Halcyon Shampoo Bar

Deze shampoo bar is geschikt voor moeilijk te temmen haar en een hoofdhuid die wat extra verzorging kan gebruiken. Het resultaat is glad, makkelijk doorkambaar haar. Dit is het gevolg van de Soja yoghurt in dit product die het haar verzorgt van de wortel tot de tip. Daarenboven zal het haar prachtig glanzen door de sinaasappel in de shampoo bar. Dit zorgt ervoor dat de haarwortel plat gaat liggen en het licht mooier reflecteert. De Soja yoghurt zal in combinatie met amandel en neroli de hoofdhuid op milde wijze reinigen.

Verpakking en ingrediënten

De shampoo bars behoren bij Lush tot hun naked collectie. Dit wil ze dat ze verpakkingsvrij zijn. Er wordt echter wel aangeraden om ze in een vochtige badkamer ze in een gesloten, metalen blikje te bewaren.

Sodium Coco Sulfate, Gemalen Amandel, Soya yoghurt, Lemon Myrtle Oil, Lime Oil, Neroli Oil, Brazilian Orange Oil, Petitgrain Oil, Citral, Limonene, Linalool

  • Sodium Coco Sulfate: wordt gebruikt als reiniger van de huid.
  • Gemalen Amandel: werkt verzachtend voor de huid.
  • Soya yoghurt: wordt gebruikt om producten mild te laten zijn. Het werkt anti-oxideren en verzachtend.
  • Lemon Myrtle Oil: wordt onder andere gebruikt om een aangenaam geurend product te krijgen. Daarenboven reinigt het ingrediënt het haar.
  • Lime Oil: wordt meestal ook gebruikt voor een aangename geur. Daarenboven gaan de haarzakjes er plat door liggen en verwijdert het dode huidcellen.

Mijn ervaringen

Net zoals andere Lush shampoo bars heeft deze een goed invloed op mijn haar. Bij het drogen en nadien voelt mijn haar super zacht en verzorgd aan. Daarenboven glanst mijn haar ook deze keer heel mooi.

De geur is helemaal anders dan mijn Jason en the argan oils shampoo bar. Het is een frisse citrusgeur. Dit vind ik een perfecte geur om ’s morgens te gebruiken bij het wakker worden. Het is weer eens een toppertje.

Waar is de Halcyon Shampoo Bar te koop en hoeveel kost ze?

De Halcyon Shampoo Bar was een tijdelijke oplage voor LushLabs. Momenteel is deze niet meer te koop, maar LushLabs brengt producten soms opnieuw uit of ze vinden een plaatsje in het vaste assortiment. De shampoo bars van Lush Labs kosten 10.95€ per stuk. Je doet er echter wel heel lang mee. Met mijn eerste bar heb ik reeds een dertigtal keren mijn haar gewassen en ik heb nog iets meer dan de helft van het product over.

Hoe lang kunnen jullie een shampoo bar van Lush gebruiken?

Een gedachte over “Lush (labs) Halcyon Shampoo Bar”

  1. Oeh heerlijk, een frisse citrusgeur. Jammie! Echt ideaal voor ’s ochtends ja 🙂 Ik had die Mango Excurbance (ofzo) gekocht en Angel Hair toen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge