Revolution Make-up glitter glue

Hoi hoi,

Een hele tijd geleden deelde Emma van The Image Partner glitter palettes van Revolution Make-up. Ze was hier zelf heel tevreden over, maar raadde wel aan om glitter lijm te gebruiken. Ik wilde de palettes graag aankopen, dus de lijm kon niet ontbreken. Vandaar heb ik ook hun glitter glue besteld.

Revolution Make-up glitter glue

Je kunt geen glitter aanbrengen zonder lijm. Als je dit niet doet, kun je overal glitter terug vinden, behalve op de plaats waar je ze wil.

De glitter glue is een creme die mat opdroogt. Daarna kun je de glitter er over aan brengen.

Verpakking en ingrediënten

Deze glitter glue zit verpakt in een tube met een tuitje. Hierdoor kun je precies de hoeveelheid doseren die je nodig hebt. In het tubetje zit 8ml en deze is een jaartje houdbaar.

Aqua, Petrolatum, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Carbomer, Polyglyceryl-2 Oleate, Methylparaben, Propylparaben, Mica, Dmdm Hydantoin, Triethanolamine, CI 77891, CI 77491, CI 77492

  • Aqua: dit is gewoon water.
  • Petrolatum: dit is in essentie eigenlijk vaseline. Deze helpt de huid te verzachten en glad te maken.
  • Glycerin: Dit is een bijproduct bij het maken van zeepproductie. Het een zoete, olieachtig vloeistof. Het is in de meeste producten aanwezig als oplosmiddel en vochtvanger. Het helpt het product beter te verdelen.
  • Ethylhexyl Palmitate: dit ingrediënt zal verzachtend werken.
  • Cetearyl Alcohol: dit ingrediënt werkt als een emulgator.

Mijn ervaringen

De glitter glue moet je eigenlijk zien als een primer. Ik breng deze met mijn vingers aan op mijn ogen. Daarna laat ik het geheel even drogen. De primer blijft ligt plakkerig voelen. Ideaal, want dan ik de glitter met een kwastje er over aanbrengen. Dit vraagt wel heel wat oefenen. In het begin had ik meer glitters onder mijn ogen hangen.

Waar is de Revolution Glitter Glue te koop en hoeveel kost ze?

Revolution heeft zijn eigen webshop. Daar kun je ook terecht voor deze glitter glue. Hij kost 4,99 euro per tubetje.

Maakten jullie eerder reeds gebruik van een glitter glue?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge