Opgemaakt Februari/Maart 2019

Hoi hoi,

Het is weer die tijd van de maand. Nee niet die tijd die alle vrouwen, maar geen mannen delen… Nee ik bedoel de tijd dat ik mijn mandje met opgemaakte producten leeg maak en met jullie deel. Zijn jullie benieuwd wat ik deze maand weg mocht gooien?

Zitten jullie goed neer? Dit gaat even duren, want ik heb deze maand vrij veel opgemaakt.

Gezichtsverzorging

Het eerste wat ik opmaakte was het Faithful serum van Rainpharma. Dit was een licht en kruidig serum dat makkelijk uitsmeerde en introk. Het was een aangenaam serum wat deed wat het beloofde.

Daarna maakte ik een hand- en nagelbalsem op. Deze was van Balea (mini uit de adventskalender van 2017) en smeerde ik dagelijks op als deel van mijn ochtendritueel. Mijn handen voelden zacht en verzorgd aan. Ook had ik minder last van nijnagels op mijn handen als anders. Dit was waarschijnlijk omdat mijn nagelriemen minder droog waren door de verzorging.

Ik maakte ook een Lush sample, namelijk het Bunny Moon jelly face mask, op. Verrassend trouwens hoe vaak je kunt doen met deze kleine sample.

Tot slot maakte ik ook een reinigingsproduct op. Dit is de pshitt magique. Dit is een schuimreiniger. Deze smeerde makkelijk uit over de huid en nam ik af met een beetje rozenwater. Sinds ik dit doe is mijn teint een beetje helderde beginnen ogen.

Lichaamsverzorging

In de categorie lichaamsverzorging maakte ik twee mini’s op.

De Dove Go Fresh douchecrème maakte ik op bij het sporten. Ik ga wekelijks ‘powerboarden’ en nadien neem ik een aangename douche. Hiervoor gebruikte ik deze mini, want ik wil al mijn mini’s stilletjes aan opgebruiken. Onze mini’s nemen veel ruimte in en thuis grijpen we er toch niet naar. De geur van deze douche crème was trouwens heerlijk!

De phyto 5 bodymilk kreeg ik om uit te proberen. Hij deed wat hij moet doen, maar ik was er niet van onderste boven.

Deodorants

Deodorant, ik kan er niet veel van zeggen. De bovenstaande deden wat ze moesten doen. Het is er ééntje van Nivea en een mini van Garnier.

Haarverzorging

De mini links hadden we ooit meegenomen uit een hotel. Door de verhuis waren nog niet alle producten uitgepakt. Mijn vriend had dringend een shampoo nodig en maakte deze op.

In de Lush pot zat een shampoo bar, namelijk Jason and the argan oil. Deze koop ik zeker nog opnieuw. De geur was heerlijk en sinds ik deze shampoo bar gebruikte, kikkerde mijn haar er van op. Daarenboven was deze ook nog eens zeer zuinig. Ik ben deze in oktober beginnen gebruiken en hij ging pas op in maart. Dat is 5 maanden, met soms wel tot dagelijks gebruik.

Tot slot wil ik mijn haar ook dagelijks beter verzorgen. Daarvoor gebruik ik dagelijks een haarverzorgingsproduct. Ik probeer deze stilaan op te gebruiken. Dit is de eerste van deze reeks. Het is de color protection spray van Yves Rocher. Ik weet zelfs niet of ze deze nog steeds verkopen…

Bruiningsproducten

Met dit product heb ik het moeilijk. Deze is nagenoeg nog helemaal vol. Het is een self tan mousse die ik aankocht bij de opening van Primark Hasselt (als ik het mij goed herinner). Hij heeft bij mij echter nooit goed gewerkt. Toen en nu… ik zie geen verschil in mijn huidskleur als ik deze mousse gebruik. Als je een bruiningsmousse gebruikt, wil je dit toch wel. Dus nee, de moeite is deze mousse niet waard.

Mondhygiëne

Het was weer eens tijd om mijn tandenborstelkopje te vervangen. Dit is er eentje van Oral-B

Nagelverzorging

Oei oei, vroeger had ik een grote voorraad nagellakverwijder producten. Dat is tegenwoordig wel anders. Ik maakte weer een flesje op, maar dit was mijn voorlaatste. Nu is dat echter niet erg, want ik wil met een kleinere voorraad werken. Ik koop wel een nieuw flesje, wanneer mijn laatste bijna op is.

De nagellak van Yves Rocher heb ik al heel lang. Ik weet zelfs niet hoe lang. Hij is helemaal verhard, dus het is tijd om afscheid te nemen van dit kleurtje.

Het Born Pretty product is een vloeibare latex. Ik gebruikte deze normaal bij mijn stamping manicures. Hij is echter ook helemaal verhard. Gelukkig heb ik er nog eentje en zo vaak gebruik ik deze eigenlijk niet.

Make-up

Mascara’s, ik blijf een haat-liefde verhouding te hebben met hun houdbaarheid. Deze Givenchy was mijn eerste high end mascara. Dan wil je deze toch zo lang mogelijk gebruiken. Jammer genoeg moet je mascara’s op regelmatige basis vervangen en zijn tijd was gekomen.

Ook de Kiko crème oogschaduw vond zijn weg naar de Kliko (vuilbak voor de Vlamingen onder ons). Hij was ook al wat harder geworden, waardoor deze niet meer makkelijk aanbracht.

Geuren

En tot slot heb ik ook nog een geurtje opgemaakt. Het is de Fleur de Noël van Yves Rocher. Ik probeer mijn collectie, zoals hierboven al vermeld, uit te dunnen en dat is makkelijkst te verkrijgen door één geurtje consequent te gebruiken. Dat heb ik met deze ook gedaan, waardoor ik deze maand afscheid moest nemen van dit geurtje.

Dat was het. 19 producten op 2 maanden tijd. Dat vind ik niet weinig. Ik ben trots op mezelf. Hopelijk heb ik binnenkort een schuifje minder nodig voor mijn collectie. Ik zal maar niet zeggen hoeveel schuiven momenteel in gebruik zijn… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge