Lush Solid Conditioner Sugar Daddy-O

Hoi hoi,

Een tijdje geleden reviewde ik reeds de Jungle Solid Conditioner van Lush. Omdat de geur niet mijn favoriet is en ik natuurlijk over beauty producten blog kon een test met een andere versie niet ontbreken. Vandaag probeer ik hun paarse versie uit.

Lush Solid Conditioner Sugar Daddy-O

Dit is een solid conditioner die vooral geschikt is voor blondines. Ik vind echter dat ik deze als brunette ook mag gebruiken?. In de conditioner zitten veel verzorgende oliën en lijnzaadolie. Het resultaat zou zacht en gevoed haar moeten zijn. De geur bestaat uit viooltjes, rozen en bergamot. Het resultaat is een mooie, ietwat overheersende, bloemengeur.

Verpakking en ingrediënten

Deze solid conditioner is verpakkingsvrij. Dat kan ik zelf alleen maar aanmoedigen. Zelf bewaar ik het product wel in een metalen tinnetje. Hierdoor zijn ze makkelijker mee te nemen en blijven mijn badkameroppervlakken proper.

Cetearyl Alcohol en Sodium Lauryl Sulfaat, Lijnzaadinfusie (Linum usitatissium), Guargom, Fair Trade en Biologische Cacaoboter, Parfum, Fair Trade Sheaboter (Butyrospermum parkii), Polyquaternium-88, Extra Virgin Olijfolie (Olea europaea), Polyquaternium-81, Alpha-Isomethyl Ionone, Arganolie (Argania spinosa), Biologische Jojoba-olie, Viooltjesblad Absolue (Viola odorata), Roos Absolue (Rosa damascena), Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia),Cananga-olie, Limonene,
Linalool, Coumarine, Isoeugenol, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal,
Kleurstof 60725 (CI 60725)

  • Cetearyl Alcohol: emulgerende wax.
  • Sodium Lauryl Sulfaat: dit is een reiniger en emulgator. Deze zorgt er ook voor dat producten gaan schuimen.
  • Lijnzaadinfusie (Linum usitatissium): deze zal de huid verzachten.
  • Guargom: wordt gebruikt als stabilisator en dikmaker van producten.
  • Fair Trade en Biologische Cacaoboter: deze verzacht de huid en zal vochtinbrengend werken.

Mijn ervaringen

Deze conditioner vind ik alvast een leukere geur dan de Jungle Conditioner. Ik vind hem echter wel ietswat te zwaar van geur, maar bij gebruik en nadien valt het heel erg mee.

De Conditioner zelf vind ik moeilijker te gebruiken dan de Jungle Conditioner. Het product lijkt er moeilijker af te gaan. Maar… De volhouder wint ?. Daarenboven zal de conditioner hierdoor volgens mij minder snel op gaan. Ik ga deze met veel plezier verder gebruiken.

Waar is Sugar Daddy-O te koop en hoeveel kost deze Lush Solid Conditioner?

Solid conditioners zijn te koop bij Lush. Je kunt zowel in hun fysieke winkels als we shops terecht. Ze kosten er 9.95 euro per stuk.

Wat is jullie favoriete product in vaste vorm bij Lush?

Een gedachte over “Lush Solid Conditioner Sugar Daddy-O”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge