Revolution pressed glitter palette in Hot Pursuit

Hoi hoi,

Een tijdje voor de feestdagen zag ik een filmje van Emma van het kanaal the Image Partner op YouTube. Daarop toonde ze de drie pressed glitter palettes. Ze was hier heel tevreden mee en ik was onmiddellijk erg geïntrigeerd door deze palettes en vooral de rode versie. De palettes leken mij super voor Kerst en Nieuwjaar, maar ook om in de toekomst leuke ooglook te kunnen maken. Zelf kon in er twee van de drie op de kop tikken. Dit waren ook de twee versies waarin ik meest geïnteresseerd was. Tegelijkertijd kocht ik een glitter glue, die ik een aantal dagen geleden reeds reviewde. Omdat dit pressed glitter palettes zijn, heb je een vorm van lijm nodig waar je deze wil gebruiken. Vandaag wil ik jullie de rode versie van het palette tonen, namelijk Hot Pursuit.

Revolution Hot Pursuit Pressed Glitter palette

Revolution wil met de drie palettes uit deze lijn bewijzen dat ze weten hoe een prachtig glitter palette te maken. Hot Pursuit is gevuld met roze, rode en gouden glitter. Mijn eerste reactie… Perfect voor kerst. Voor andere looks is dit palette echter ook heel geschikt. Het palette zit in een glitter doosje en bevat 9 verschillende kleuren.

  • Inflamed – roze met een groene schijn.
  • Fierce – paars-roze.
  • Burning Desire – verbrand rood.
  • Ignite – glitterend goud.
  • Passion – verbrand oranje.
  • Fever – felroze.
  • Fire – glitterend rood.
  • Sparks – dieppaars.
  • Torridity – paars met een schijn in alle kleuren van de regenboog.

Verpakking en ingrediënten

Het palette zit in een glitterend rood doosje, waar een transparante hoes om heen zit. De pans zien er vrij groot uit. In het palette zit 10.8 gram ofwel 1.2 gram per kleur. Het palette is 1 jaar houdbaar.

Polyethylene Terephthalate, Magnesium Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Dimethicone, Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Polybutene, Silica, Polysilicone-1, Aluminum Powder, Dimethicone Crosspolymer, Hydrogenated Styrene/Isoprene Copolymer, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, [+/- CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 15850, CI 77742, CI 45410, CI 77288].

  • Polyethylene Terephthalate:Magnesium Stearate: wordt gebruikt als kleuringsingrediënt.
    Ethylhexyl Palmitate: wordt gebruikt om textuur te geven aan het product.
    Dimethicone: dit is een silicone die onder andere gebruikt wordt om de huid te beschermen.
    Paraffinum Liquidum
  • Magnesium Stearate: wordt gebruikt als kleuringsingrediënt.
    Ethylhexyl Palmitate: wordt gebruikt om textuur te geven aan het product.
    Dimethicone: dit is een silicone die onder andere gebruikt wordt om de huid te beschermen.
    Paraffinum Liquidum

  • : dit is een andere naam voor minerale olie/vaseline…

Mijn ervaringen

In het begin dat ik dit palette gebruikte, neigde ik altijd naar de gouden en kerstig rode kleur (zoals je hierboven kunt zien). Dat was natuurlijk omdat ik dit palette rond die periode ben beginnen gebruiken. Ondertussen heb ik de andere kleuren ook al vaker gebruikt.

De eerste keer was dat ik dit palette gebruikte, was ik eerder teleurgesteld. Ik had tot nu toe weinig tot geen glitter gebruikt. Ik probeerde het zelf aan te brengen met de glitter glue en een kwast. Dat ging voor geen meter. Er lag meer onder mijn ogen dan op mijn oogleden. Niet echt het effect waar ik op hoopte…

De keren nadien heb ik mijn methodiek aangepast. Ik breng de glitter nu aan met mijn vingers. Ik heb het gevoel dat ik nu meer controle heb over het geheel. Sindsdien gebruik ik het palette graag als ik op zoek ben naar iets meer va-va-voom.

Waar is Hot Pursuit te koop en hoeveel kosten deze pressed glitter palettes van Revolution?

Hot Pursuit is een pressed glitter palette gelanceerd door Revolution Beauty. Het is bijgevolg te koop op hun webshop, maar je kunt ook terecht bij onder andere Boozyshop en Beautybay. Het palette kost 11.99 euro per stuk. Dat vind ik zeer betaalbaar voor een groot pressed glitter palette.

Maakten jullie eerder reeds gebruik van pressed glitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge