Lush The Comforter Shower Cream

Hoi hoi,Een tijdje terug kon ik wat shower gels en creams van Lush op de kop tikken die momenteel niet te koop zijn in hun winkels. Dit kon ik natuurlijk niet laten. Eén van de producten in dit setje was de shower cream uit hun comforter lijn.

Lush The Comforter Shower Cream

Lush belooft met deze douche crème een crème tjokvol bessen die mooie en bekende herinneringen opwekt. De geur is een mengeling van zoete cassis en vanille absolue. Het resultaat is een blauwe bessen geur, die tegelijkertijd de huid zacht laat door de amandelolie in het product.

Verpakking en ingrediënten

De shower cream zit in de typische flessen die we gewoon zijn van Lush. Het is een doorzichtige fles met een zwarte dop. Deze is verkrijgbaar in 4 formaten, namelijk 100 gram, 250 gram, 500 gram en 1 kg. Ik heb zelf maar een flesje van 100 gram, maar uit ondervinding weet ik dat deze lang mee gaan.

Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Blackberry Infusion, Vanilla Infusion, Stearic Acid, Lauryl Betaine, Propylene Glycol, Perfume, Almond Oil, Lactic Acid, Bergamot Oil, Cassis Absolute, Cypress Oil, Titanium Dioxide, Limonene, Linalool, Colour 17200, Colour 45410, Methylparaben

  • Water (Aqua): gewoon water, wordt gebruikt om ingrediënten samen te mixen.
  • Sodium Laureth Sulfate: dit is een oppervlakte-actieve stof. Deze zijn gedeeltelijk oplosbaar in water en gedeeltelijk in olie. Hierdoor kunnen deze samen gemixed.
  • Sodium Cocoamphoacetate: dit is een oppervlakte-actieve stof die de huid en haar verzacht en vuil weghaald.
  • Blackberry Infusion: zorgt voor een fruitige geur van het product, terwijl de huid stevig en helder gehouden wordt.
  • Vanilla Infusion: zorgt voor een zoete, warme en geruststellende geur. Daarenboven is de vanille verzachtende en heeft het een antibacteriële werking op de huid.

Mijn ervaringen

Deze shower cream is zoet, heel erg zoet. Je ruikt er onmiddellijk de blauwe bessen geur goed in door. Ik vind deze geur enorm geschikt op zeer zonnige dag, waarbij een zinnestreling voor de neus welkom is.Daarenboven blijft de geur goed hangen op de huid en smeert de shower cream makkelijk uit. Ook is het product anders qua textuur dan we gewoon zijn van hun douche gels. Nadien voelt de huid ook zacht en niet uitgedroogd aan. Ik ben zeer tevreden over deze douche crème.

Waar is de the comforter shower cream te koop en hoeveel kost ze?

The Comforter Shower Cream is van Lush. Deze is momenteel niet te vinden in de winkel, maar af en toe komen dit soort producten terug in het assortiment.100 gram – 4,75 pond250 gram – 9,50 pond500 gram – 15,95 pond1 kilogram – 27,50 pond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge