Lush Ectoplasm Shower Cream

Hoi hoi,

Tijdens de kerstsale van vorig jaar kon ik ook wat Halloweenproducten op de kop tikken. Mijn keuze viel op de shower cream in de geur ectoplasm. Ik kocht een flesje van 260 gram.

Lush Ectoplasm Shower Cream

Lush belooft een spook-zachte huid door de cacaoboter en amandelolie in het product. Daarenboven heeft de shower cream een scherpzoete geur door de combinatie van pompelmoes, tangerine en manderijn.

Verpakking en ingrediënten

Deze shower cream zit in de typische flessen die we van Lush kennen. De flessen komen in drie verschillende formaten en zijn van een doorzichtig plastiek met een zwarte dop.

Water(Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerine, Fair Trade Organic Cocoa Butter (Theobroma Cacao), Almond Oil (Prunus Dulcis), Glyceryl Stearate & PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Lauryl Betaine, Limonene, Tangerine Oil (Citrus Reticulata), Fresh Grapefruit Juice (Citrus Paradisi), Fine Sea Salt, Fragrance, Grapefruit Oil (Citrus Paradisi), Litsea Cubeba Oil, Citral, Linalool, Titanium Dioxide

  • Water(Aqua): De mineralen in dit ingrediënt voeden de huid, maar daarenboven helpt het ook om het product over de huid te verdelen.
  • Sodium Laureth Sulfate: dit is een oppervlakte-actieve stof, die het toelaat om olie en water te mixen.
  • Sodium Cocoamphoacetate: dit een oppervlakte-actieve stof, die voor schuim zorgt, het product stabiliseert en de huid en haar verzorgt.
  • Glycerine: dit ingrediënt trekt water uit de omgeving om het aan de huid te bezorgen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en zacht.
  • Fair Trade Organic Cocoa Butter (Theobroma Cacao): dit ingrediënt verzacht en kalmeert de huid.

Mijn ervaring

Deze shower gel komt uit de Halloween lijn. Als ik dat hoor, verwacht ik zelf een ietwat speciale geur en geen eentje van 13 in een dozijn. Ik moet alvast verklappen dat Lush hier niet teleur stelt. Het is een frisse geur van citrus accenten, maar er zit ook heel wat pit in. Ik vind hem heerlijk om op een vermoeide dag deze weer aan te kunnen of direct wakker te zijn bij het op staan.

Daarenboven geeft hij een leuk effect in de douche. Hij is nogal geel, waardoor je huid bij het aanbrengen nogal geel oogt. Mijn man noemt het het Simpsons effect. Gelukkig spoel je dit snel weg, maar ik denk dat het wel een leuk effect is voor kinderen.

Tot slot voelt mijn huid nadien gereinigd, maar niet droog aan. Ik ben er zeer aangenaam door verrast en ga deze met veel plezier verder gebruiken.

Waar is de Ectoplasm shower cream te koop en hoeveel kost ze?

Ectoplasm was een tijdelijk product van Lush rond Halloween. Lush kennende durft dit product nog wel eens terug komen, vandaar deze review. Als dat het geval is, dan kun je zowel in hun online of fysieke winkel terecht. Dit product was beschikbaar in drie verschillende formaten.

  • 110 gram – 8,95€
  • 260 gram – 17,95€
  • 500 gram – 29,95€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge