Urban Decay Naked On The Run palette

Hoi hoi,

Tegenwoordig ben ik verzot op tweedehands shoppen. Meestal gaat dat over kleding, die ik af en toe onder mijn naaimachine gooi. Soms bestel ik het gewoon in mijn maat, soms heb ik het idee om er iets helemaal anders van de te maken. Dat is mijn poging om wat ecologischer met onze wereld om te gaan. Vooral omdat ik sinds een jaar of twee ik heel graag kleding of accessoires naai. Ik doe dit tweedehands shoppen vaak met Vinted. Je kunt je favorieten bewaren, chatten met de verkoper en je weet onmiddellijk wat je verzendkosten zijn. Enige nadeel is dat de verzending meestal gebeurd met Mondial Relay, maar zelf heb ik zo’n punt redelijk dicht in de buurt in Leuven. Ik snuister echter niet alleen tussen de kleding, maar er zijn ook bepaalde make-up merken die ik volg op deze site. Urban Decay is er eentje van en dan vooral voor hun palettes en lippenstiften. Ik kon er al een heleboel op de kop tikken. Het enige waarbij je hierbij moet opletten is voor replica’s. Een van de palettes die ik laatst op de kop tikte, was het naked on the run palette van Urban Decay. Dit is een palette waar zowel oogschaduw als gelaatpoeders in zitten. Bij mij onderbreken ze (dat wist ik op voorhand), maar normaal zit er ook een lipgloss, oogpotlood en mascara bij.

Urban Decay Naked On The Run

Urban Decay belooft dat je met dit palette een mooie en complete naked look kan creëren. Het palette bevat 6 oogschaduws, inclusief een grote highlighter. Daarenboven zitten er ook een bronzer en een blush in het doosje. De kleuren zijn neutraal, maar je kunt er perfect dag mee in nacht omtoveren.

De kleuren van de poeders zijn:

  • Dive: Metallic roze met een gouden schimmer
  • Fix: Matte, zachte taupe kleur
  • Resist: Metallic, medium taupe kleur
  • Dare: Matte, medium bruine kleur
  • Stun: Metallic, bronzen kluer
  • 5050: Jammer dat deze geen eigen naam gekregen heeft….
  • Bronzer: Medium Bruin – Mat
  • Blush: Helder roze – Lichte schimmer

Verpakking en ingrediënten

De poeders zitten in een stevige doos van plastiek. In het doosje is een mooie spiegel inbegrepen. Van de kleine oogschaduws is er 1.4 gram inbegrepen, terwijl de grote kleur in een pan van 2 gram komt. De bronzer en blush wegen elk 8.5 gram.

Persoonlijk vind ik zelf de verpakking niet zo gemakkelijk. Hij is heel stevig en ligt makkelijk in de hand, maar met dit palette had ik gehoopt op een makkelijk mee te nemen palette. Het palette is echter nogal dik en aan de zware kant. Dat vind ik wel jammer.

Mijn ervaringen

Zelf vind ik vooral de glanzende kleuren erg geslaagd. Alles heb je bij de hand voor een zomerse, ietwat neutrale look.

De oogschaduwkleuren zijn goed gepigmenteerd in de swatches. Daarenboven blijve ze goed zitten, maar zijn ze ook makkelijk te blenden. Ik heb een klein beetje last van fall-out, maar dat vind ik niet storend.

Zelf ben ik iets minder overtuigd door de bronzer. Ik ben zelf een koel type. Deze durft bij mij soms iets te oranje ogen. Daarenboven is hij goed gepigmenteerd, waardoor het opbouwen van de kleur iets moeilijker is. Op zich kan hij er zeker mee door.

Hier zie je het effect op mijn ogen en wangen. De blush is minder barbie roze dan ik verwachtte. Dat vind ik top. Wel moet je nog steeds heel voorzichtig deze twee gelaatspoeders aanbrengen. Door de oogschaduws ben ik dan weer helemaal overtuigd. Ze zijn makkelijk op te bouwen en te blenden. Daarenboven hebben ze een heel mooi pigment.

Waar is het Naked On The Run palette van Urban Decay te koop en hoeveel kost het?

Dit palette is ondertussen niet meer te koop bij Urban Decay en hun verdelers. Het zit niet meer in hun regulier assortiment. Tweedehands kun je deze echter wel nog vaak vinden en ik vond er ook eentje op Amazon. Zelf heb ik 7.78 euro betaald voor dit palette inclusief verzending. Dat vind ik heel goed meevallen :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge