Opgemaakt voorbije maanden

Hoi hoi,

De laatste maanden kom ik er heel moeilijk toe om te bloggen. We hebben heel veel te regelen in onze nieuwe huis en dat gaat natuurlijk voor. Vandaag ga ik het echter weer wat regelmatiger proberen op te nemen. Ik kan echter niets beloven, maar ik doe mijn best.

Vandaag kom ik bij jullie met een uitgebreid opgemaakt artikel. Dit is van meerdere maanden, waardoor ik natuurlijk meer op heb kunnen maken.

Gezichtsverzorging

Dit potje ga je waarschijnlijk niet herkennen, maar een tijdje geleden kon ik bij Lush een vers gezichtsmasker ophalen. Ik kan dit meestal echter niet binnen de tijd opmaken, waardoor ik deze in porties invries. In dit potje had ik een groot deel van de don’t look at me opgeborgen. Deze is nu opgemaakt. Ik vond dit een heerlijk masker, vooral als ik iets leer last had van onzuiverheden.

Mondverzorging

In de voorbije maanden hebben we natuurlijk consequent onze tanden gepoetst. Hiervoor gebruiken mijn man en ik elk onze eigen tandpasta. Dat is vooral omdat ik nogal kritisch ben over tandpasta smaken. Ik neem daarom altijd de White now tandpasta van Signal. Deze keer heeft mijn man er eentje van Oral B opgemaakt.

Lichaamsverzorging

Ik heb nog eens een geurtje opgemaakt. Zelf heb ik heel veel geuren en soms probeer ik er bewust eentje op te maken. Deze eer viel deze keer te beurt aan de Indian night Jasmin body spray van the Body Shop. Ik vond dit een heerlijke geur om de voorbije zomerdagen te dragen.

Daarnaast maakte ik ook twee deodorants op. Deze waren beide in het compressed formaat. Eentje is van Rexona en heb ik met veel plezier gebruikt. Van de versie van Etos was ik iets minder tevreden, want deze liet een witte waas achter op mijn kleren.

Tot slot was het opnieuw tijd om mijn scheermesje te wisselen. Dit exemplaar van Gilette vond zijn plaats naar de vuilbak.

Haarverzorging

De laatste tijd heb ik het gevoel dat mijn haar sneller vet wordt. Dan is een droogshampoo mijn redder in nood. Ik maakte er weer eentje op, namelijk de Fresh Dry Shampoo van CoLab. Deze deed wat hij moest doen en gaf mij haar een heerlijk geurtje.

In het doosje bewaarde ik mijn avocado co-wash. Dit product gebruikte ik op dagen dat mijn haar net dat ietsje meer nodig had. Ik heb deze graag gebruik. Zelf ben ik echter niet aan de rode wax die er rond zit. Dat is duur, extra en onbruikbaar gewicht van het product.

Lichaamsverzorging

We maakten ook enkele douchegels op. De doorzichtige flesjes kwamen mee van hotel en het Balea product kwam uit hun adventskalender, ondertussen al van twee jaar geleden denk ik. 🙂

Badproducten

Sinds we verhuisd zijn heb ik geen vast bad meer. Daar hebben we echter een oplossing voor gevonden, met name de Tubble. Dat is een opblaasbaar bad. Hierdoor kan ik nog van een bad genieten zonder aan ruimte in te boeten in mijn badkamer.

Ik maakte twee bubble bars op. Beide de Yog Nog. Ik heb vorige sale hier nogal op ingeslagen :). Ik vind de geur heel aangenaam, maar jammer genoeg laat het wel wat glitter achter in mijn bad. Gelukkig ruimt dit vrij makkelijk op.

Make-up

Tot slot maakte ik ook nog wat make up productjes op. Ik heb mijn collectie top coats gechecked en er waren er twee die niet handig niet meer werkten. Bijgevolg zitten ze dan ook bij deze opgemaakt producten.

Daarenboven maakt ik mijn mascara van Nee op. Deze zat standaard in mijn handtas en werkte goed. Uiteindelijk kwam er niet meer genoeg product van het borsteltje af, dus was het tijd om deze weg te gooien. Ik vond deze echter wel perfect voor een natuurlijk effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge