Lush Conditioner Candy Rain

Hoi hoi,

Een tijdje terug lanceerde Lush een LushLabs tjokvol haarconditioners. Ik sprong meteen op de kar, aangezien ik het conditioner aanbod van Lush bitter mager vond. Gelukkig is het nu al iets beter, want een aantal van deze conditioners zijn in het vast assortiment gekomen. Zo ook degene die ik jullie vandaag wil gaan tonen, namelijk Candy Rain.

Lush Conditioner Candy Rain

Deze conditioner moet zorgen voor heerlijk glad en zacht haar. De conditioner bevat kokos- en cashewcrème wat hydraterend werkt, terwijl macademiamelk het haar voeden. Daarenboven worden de haren sterker door Macademia- en Braziliaane notenolie. Het product bevat ook zacht water. In het Engels wordt dit Dorset water genoemd. Hadden jullie hier eerder reeds van gehoord. Het is regenwater die in de Lush Greenhub verzameld wordt en het zorgt voor glad haar, want het bevat geen volumiserende ingrediënten.

Verpakking en ingrediënten

De conditioner zit in de typische flesjes die we gewoon zijn van Lush. Het is een doorzichtige fles met een zwarte dop. Deze kun je ook terug brengen en als je er 5 hebt (in Nederland) kun je er een gratis vers gezichtsmasker mee ophalen. Ik heb zelf een flesje van 250 gram.

Water (Aqua), Cashew Cream, Brazil Nut Milk, Coconut Cream, Macadamia Nut Milk, Cetearyl Alcohol, Perfume, Propylene Glycol, Ethyl Macadamiate, Extra Virgin Coconut Oil, Macadamia Nut Oil, Brazil Nut Oil, Behentrimonium chloride, Rain Water, Buchu Oil, Tonka Absolute, Cocoa Absolute, Almond essential oil, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Coumarin, Eugenol, Limonene

  • Water (Aqua)
  • Cashew Cream
  • Brazil Nut Milk
  • Coconut Cream
  • Macadamia Nut Milk

Mijn ervaringen

Ik heb deze conditioner nu een aantal keer gebruikt. De geur van deze Conditioner vind ik erg speciaal. Met de naam candy Rain verwacht ik een mierzoet product. Ik kan echter niet zeggen dat deze extreem zoet ruikt. Ik vindt dat deze meer ruikt naar iets amandel of marsepein achtig. Ik heb moeten wennen aan de geur, maar ondertussen weet ik deze zeker te appreciëren.

Maar de geur is natuurlijk maar een deel van het product. We zijn voornamelijk benieuwd naar de werking. Jullie toch ook?

Deze Conditioner maakt mijn haar zacht en glad. Hierdoor is ze makkelijker doorkambaar. Wel verlies ik er ook wat volume door. Ik heb veel en dik haar, dus dat maakt niet zo veel uit. Als je echter fijn haar hebt, kan ik mij voorstellen dat dat niet echt het effect is waar je naar op zoek bent.

Ik ben zelf tevreden over deze Conditioner, maar zou hem enkel aanraden als je dik en veel haar hebt, denk ik.

Waar is Candy Rain te koop en hoeveel kost ze?

Candy Rain is één van de conditioners van Lush. Ze is er zowel online als offline te koop en is te verkrijgen in 3 verschillende formaten.

  • 100 gram – 10,00 euro
  • 250 gram – 20,00 euro
  • 500 gram – 33,00 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge