Lush Cheery Christmas Bath Bomb

Hoi hoi,

Eindelijk raak ik een eind weg in alle sale producten die ik vorig jaar bij Lush kocht. Ik moet echt verklappen dat ik ook nog twee grote boxen met de kerst badproducten liggen heb. Twee van die grote kado boxen. Ik heb lang op mijn bad moeten wachten, maar nu probeer ik er toch weer wekelijks eentje te nemen. Vandaag wil ik jullie voorstellen aan een knalroze bath bomb, namelijk de Cheery Christmas bath bomb uit de kerstcollectie van 2018.

Lush Cheery Christmas Bath bomb

Deze bath bomb is gecreëerd voor heerlijke sneeuw dagen. Deze bath bomb bevat verfrissende citroen essentiële olie. Daarenboven zorgen de andere essentiële oliën van bijvoorbeeld buchu en cassis voor een heerlijk aromatisch bad.

Verpakking en ingrediënten

Bath bombs van Lush zitten niet verpakt en liggen naakt in de winkel. Om je tas echter niet helemaal te vervuilende worden de bruisballen en veel andere producten van Lush in een papieren zakje verpakt. Hierop wordt ook een etiket geplakt met wat je gekocht hebt.

Sodium bicarbonate, Citric acid,
Essentiële olie Citrus limonum, Essentiële olie Barosma betulina,
Potassium bitartrate, Aqua, Titanium Dioxide, Zea mays, Sodium coco Sulfate, Propylène Glycol, Dipropylène Glycol, Disodium lauryl sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Synthetic Fluorphlogopite, Tin oxide, Citral, Limonene, Parfum, CI 45410, CI 42090:2, CI 42090, CI 77491, CI 15850:1, CI 45410:1

  • Sodium bicarbonate: Dit wordt gebruikt om badwater te verzachten en de bloedsomloop te stimuleren. Samen met warm water en citroen zuur zorgt dit ingrediënt voor bubbels.
  • Citric acid: Gecombineerd met andere ingrediënten zorgt dit voor een bruisende reactie wanneer het in het water gegooid wordt.
  • Essentiële olie Citrus limonum: dit is essentiële olie van verse citroenschil. Heerlijk voor een fris geurtje.
  • Essentiële olie Barosma betulina: ook dit is een geur element. Deze olie ruikt naar zwarte bessen en mint. Daarenboven werkt deze antiseptisch en ontstekingsremmend.
  • Potassium bitartrate: dit is een andere naam voor wijnsteenzuur. Deze zorgt voor prachtig schuim.

Mijn ervaringen

Deze bath bomb is prachtig als je deze in het bad gooit. Er komt wat roze af, maar vooral de witte ster begint op te bruisen. Hierdoor heb je echt het gevoel dat je in een sneeuwvlokken gevuld roze water zou liggen. Ik dacht dat ik het hierbij wel gezien had, maar niets is minder waar. Het zou Lush niet zijn, moesten ze niet voor een verrassing gezorgd hebben.

Het witte wordt op een bepaald moment blauw. Zalig! Daarenboven neemt deze bath bomb zijn tijd om op te bruisen. Waarschijnlijk duurde het minstens 5 minuten vooraleer deze volledig opgebruisd was. En nadien kon ik ook een miniscule en wit-zilveren glitter waarnemen in het bad. Ik was op zoek naar een luxe ervaring, want ik was op zoek naar wat me-time en deze zorgde er voor dat dit gevoel in overdrive ging. ?

Ik vond dat deze bath bomb heerlijk rook. Jammer genoeg werd dit een stukje minder eenmaal deze in het water belandde. Het was een aangename geur, maar in bad had deze ietsje sterker mogen zijn…

Waar is de Cheery Christmas Bath bomb te koop en hoeveel kost ze?

Deze bath bomb komt uit de kerstcollectie van 2018. Misschien komt deze nog wel eens terug. Voorheen. Koste deze bruis al 5.50euro. Dat is een prijs die we natuurlijk wel verwachten bij Lush ?. Ze worden jammer genoeg duurder en duurder. Niet leuk als je dol bent op hun producten?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge