Lush Butterbear Showerjelly

Hoi hoi,

De Butterbear is een klassieker bij Lush. Deze laat je heerlijk bij je baden in bad. In de kerstcollectie zat echter ook een shower jelly van deze geur. Hierdoor kun je veel langer genieten van de geur. Deze werd in de laatste kerstcollectie gelanceerd. Hopelijk komt hij eind dit jaar terug.

Lush Butterbear Shower Jelly

Deze shower jelly bevat organische cacaoboter. Hierdoor blijft je huid zacht en gehydrateerd. De Ylang Ylang werkt als een opkikker en het Jelly-effect is afkomstig van het zeewier extract in dit product. Deze zal de huid ook zacht houden.

Verpakking en ingrediënten

Deze shower jelly zit verpakt in een klein doorzichtig potje van Lush, zoals we ook bij de andere shower jelly’s zien. Dit potje is echter klein maar fijn. Deze potjes doen trouwens ook met het recyclageprogramma van Lush. Verzamel vijf van deze verpakkingen en wissel ze in voor een vers gezichtsmasker van Lush.

Water (Aqua), Propyleen Glycol, Natrium Laureth Sulfaat, Glycerine, Carrageenextract, Laurylbetaïne, Parfum, Titanium Dioxide, Fair Trade en Biologische Cacaoboter, Ylang Ylang-olie (Cananga odorata), Synthetische Musk

  • Water (Aqua): iedereen weet natuurlijk wat water is. In cosmetica wordt het gebruikt als oplosmiddel.
  • Propyleen Glycol: Dit ingrediënt zorgt er voor dat de huid vocht kan opnemen.
  • Natrium Laureth Sulfaat: Dit ingrediënt wordt gebruikt om water en olie te ‘binden’
  • Glycerine: Dit is een ingrediënt die vocht in de huid laat inwerken
  • Carrageenextract: Dit is een ingrediënt gewonnen uit zeewier. Het werkt als verdikkingsmiddel, emulgator en stabilisator. Daarenboven zal deze de huid ook hydrateren.

Mijn ervaringen

Oei, in het potje ziet het beertje er een beetje treurig uit ?.

In het begin had ik het niet zo op de geur van deze Butterbear shower jelly. Ik vond het een warme, ietwat weëige geur. Bij gebruik in de douche is mijn mening echter volledig bijgesteld. De geur doet mij bij gebruiik denken aan een knisperend haardvuur waarbij we met marshmallows aan het spelen zijn. Perfect voor deze periode van het jaar.

Daarenboven werkt deze vrij zuinig bij mij. Zuiniger dan andere showerjelly’s die ik in het verleden reeds had. Ik ben heel tevreden over deze shower jelly en ga deze met veel plezier opmaken de komende weken.

Waar is de Butterbear shower jelly te koop en hoeveel kost ze?

Deze shower jelly is normaal zowel online als offline te koop bij Lush. Het is één van hun meer betaalbare shower jelly’s en vorig jaar kostte deze 5.50 euro per potje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge