Lush Deep Sleep Shower Jelly

Hoi hoi,

Een tijd terug was er iemand in de buurt van waar ik woonde die haar Lush collectie uit aan het ruimen was. Ze had veel te veel vond ze. Zo veel dat ze het nooit op zou kunnen maken. Dat moet je mij geen twee keer zeggen. Natuurlijk wilde ik wel een deel over kopen. Ik koos 3 producten uit, waarvan ik er vandaag ééntje wil tonen. Namelijk een shower jelly in de geur Deep Sleep.

Lush Deep Sleep Shower Jelly

Deze shower jelly bevat kamille en lavendel. Dat zijn beide geuren waarvan we weten dat ze rustgevend werken en uitermpate geschikt zijn vlak voor het slapen. Je kunt deze shower jelly rechtstreeks op de huid gebruiken, maar dit kan nogal glibberig zijn. Je kunt ook een kleiner stukje gebruiken en wanneer je de jelly in de koelkast legt op voorhand is het extra verfrissend.

Verpakking en ingrediënten

De shower jelly zit in verpakt in de typische doorzichtige potten van Lush. Ditmaal wel een iets grotere dan ik gewoon ben, maar er moet natuurlijk 240 gram in kunnen. Dit potje doet trouwens mee met het recycling programma van Lush. Weet wel niet of je deze in België kunt binnen gooien of enkel in Nederland.

Glycerine, Zonnebloemblaadjes-infusie, Natrium Laureth Sulfaat, Propyleen Glycol, Zonnebloempitten-infusie, Vers Sinaasappelsap (Citrus Aurantium dulcis), Carrageenextract, Lavendelolie (Lavandula augustifolia), Kamille-olie (Anthemis nobilis), Lavendel Absolue (Lavandula angustifolia), Neroli-olie (Citrus Aurantium amara), Water (Aqua), Titanium Dioxide, Gardenia-extract, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide, Linalool, Parfum, Kleurstof 14700 (CI 14700), Kleurstof 77491 (Cl 77491)

  • Glycerine: dit ingrediënt trekt water uit de omgeving om het aan de huid te bezorgen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en zacht.
  • Natrium Laureth Sulfaat: Dit ingrediënt zorgt ervoor dat water en oliën kunnen mixen met elkaar.
  • Propyleen Glycol: Dit ingrediënt helpt de huid vocht opnemen.
  • Zonnebloempitten-infusie: Dit ingrediënt helpt je huid zacht te houden door de antioxidanten en vetzuren.

Mijn ervaringen

Shower jellies, ik ben er dol op. Ze hebben echter wel een kleine handleiding nodig. Ik gebruik nooit het volledig product onder de douche, wegens te glibberig. Ik ga er een stukje afsnijden en in een organza zakje steken. Deze gebruik ik dan onder de douche, want dit geeft een stuk meer grip.

De geur is echt een rustgevende geur. Ik zou deze zelf niet ’s ochtends gebruiken. Na een heerlijk drukke werkdag vind ik deze perfect om tot rust te komen.

Daarenboven wordt mijn huid goed verzorgd, en krijg ik net als bij de meeste jellies, geen trekkerige benen.

Ik ben heel blij met deze aanwinst in mijn collectie.

Waar is de Lush Deep Sleep Shower Jelly te koop en hoeveel kost ze?

Deze Deep Sleep zit momenteel niet in het assortiment. Ik ontdekte echter een laatste kans pagina op de Nederlandse webshop van Lush. Daar staat deze op moment van schrijven nog op. Daar kost deze 13 euro voor 240 gram. Ik betaalde zelf 28 euro voor een combi van 3 producten, waaronder deze. (Ik kocht ook een Calacas en American Cream showergel in 275 gram formaat). Dus ik gok omgerekend dat ik ongeveer 7,5 euro betaald heb. Ik weet de prijs niet mer exact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge