Beauty Kitchen Invisible Mineral Shield Mini

Hoi hoi,

Toen ik de mini’s van Beauty Kitchen ontving via het persbureau zat er één product in waar ik nog nooit eerder van hoorde, namelijk de invisible mineral shield. Blijkbaar kun je dit product gebruikt als primer en zal deze tegelijkertijd nog eens zonnebescherming leveren. Kijken jullie even mee naar mijn ervaring met dit product?

Beauty Kitchen Invisible Mineral Shield Mini

Beauty kitchen zorgt graag voor de perfecte basis voor je look. Dat zit niet alleen in verzorging, maar ook de perfecte basis voor je make-uplook. Ze ontwierpen deze minerale primer, die moet zorgen voor een gladde, heldere basis. Daarenboven beschermd deze ook tegen vervuiling en onzuiverheden.

Verpakking en ingrediënten

Ik heb zelf een travel size van dit product ontvangen. Het is echter ook te koop in een full-size. Dit product zit dan verpakt in een plastiek tube van 50 ml.

prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) oil, coco-caprylate/caprate, zinc oxyde, cera alba (Beeswax), cocos nucifera (Coconut Oil) oil, hippophae rhamnoides (Seabuckthorn) seed oil, tocopherol (Vitamin E), cetyl esters

  • prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) oil: Deze olie zorgt er voor dat de huid zacht en verzorgd aanvoelt.
  • coco-caprylate/caprate: Ook dit ingrediënt zal de huid verzorgen.
  • zinc oxyde: Deze zal de huid beschermen, alsook beschermen tegen de zon.
  • cera alba (Beeswax): Deze zorgt ervoor dat het product gemengd blijft en zorgt ervoor dat het product makkelijk aangebracht kan worden.
  • cocos nucifera (Coconut Oil) oil: Deze zal de huid verzorgen.

Mijn ervaringen

Wanneer ik dit product uit het potje probeer te nemen, valt mij op hoe zacht en ‘fluffy’ dit product aanvoelt. Hierdoor smeert deze makkelijk uit op de huid. Wanneer ik nadien voelt mijn huid zacht aan, maar ook ietswat plakkerig. Da is inderdaad heel handig om je make-up op zijn plaats te houden. Bijgevolg zou ik deze primer enkel en alleen gebruiken als ik weet dat ik een make-uplook zou aanbrengen. Deze blijft bij mij dan net dat ietsje langer op z’n plaats.. Ik ben heel tevreden over deze primer…

Waar is de Beauty Kitchen Invisible Mineral Shield te koop en hoeveel kost het?

Beauty Kitchen is te koop bij Holland & Barrett. Daar betaalde je vroeger 3.99 euro. Momenteel zitten ze echter niet in de catalogus, maar je kunt ze nog kopen op de webshop van Beauty Kitchen. Daar kost een potje je 3.99 pond per stuk of omgerekend zo’n 4.80 euro. Voor de fullsize betaal je 14 pond of omgerekend zo’n 18 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge