Dr Organic Vitamine E Huidolie

Hoi hoi,

Eerst en vooral een mededeling. Op het moment van schrijven, ik weet niet of het nu nog zo is, maar ik heb het wat geheim kunnen houden, ben ik zwanger van ons eerste kindje en binnen een 3tal maandjes gaan we het baby’tje mogen verwelkomen in ons gezinnetje. Ik was bijgevolg heel snel op zoek naar producten om op mijn buik, rug en taille te smeren om striemen tegen te gaan. Een van de producten die ik hiervoor gebruikt heb is de vitamine E Pure Oil Compex van Dr. Organic.

Dr. Organic Vitamin E Pure Oil Complex

Deze olie is speciaal gemaakt om ‘huidproblemen’ te verhelpen. De olie is vochtinbrengend, maar zal de huid ook voeden en herstellen. Tot slot belooft Dr Organic dat deze goed zal helpen bij striae en droge en zonbeschadigde huid.

Verpakking en ingrediënten

Deze olie zit verpakt in een glazen, bruin flesje met een witte dop. In het flesje zit een druppelaar verwerkt, die goed werkt als je het flesje mooi onderste boven houdt. In het flesje zit 50 ml en deze is een jaartje houdbaar.

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosa canina (Rose) fruit oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol, Calendula Offcinalis (Calendula) Flower Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Citronellol, Geraniol

Mijn ervaringen

Zoals ik reeds vertelde, ben ik 8 maanden zwanger vandaag. Ik ben beginnen smeren toen ik 3 maanden was. Het eerste product die ik daarvoor gebruikte was deze vitamine E olie, die ik ook in het ziekenhuis had laten checken of ik deze mocht gebruiken.

Wanneer ik deze olie gebruikte (elke avond), voelde mijn huid zacht, verzorgd en gevoed aan. Deze heb ik een maand lang elke avond ongeveer kunnen gebruiken. Nadien was deze jammer genoeg op. ik moet wel zeggen dat ik na 5 maanden nog steeds geen striemen had, dus zowel deze olie als het opvolg product (Lush Snowflake Bodylotion) hielpen de striemen tegen gaan.

Ik zou dit product zelf zeker en vast aanraden om striemen te vermijden. Wat ik wel niet weet is of het ook striemen zou vervagen. Daarvoor moet ik eigenlijk een nieuw flesje aankopen om te gebruiken op mijn benen. Daar heb ik al heel lang striemen. Hopelijk hou ik er geen over aan de zwangerschap :).

Waar is Dr. Organic te koop en hoeveel kost deze Vitamin E pure oil complex?

Dr Organic is te koop bij Holland and Barrett. Voor deze Vitamin E pure oil complex betaal je 11.99 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge