The Body Shop White Gardenia Body Mist

Hoi hoi,

Vandaag wil ik een product reviewen dat ik al heel lang in mijn collectie heb, maar waar ik nooit eerder een review van schreef. Nu neem ik deze er toch bij, maar tot mijn spijt moet ik toegeven dat deze nergens meer te vinden is, behalve misschien op de tweedehands markt.

The Body Shop White Gardenia Body Mist

White Gardenia werd gelanceerd in 2009. Het is een bloemige geur die te koop was bij de Body Shop. In de geur zit muskus, gardenia, lotus en bergamot. Momenteel is deze vervangen door zijn opvolger, namelijk de English Dawn White Gardenia.

Verpakking en ingrediënten

De Body mist zit verpakt in een plastiek flesje met metaalkleurige dop. Dat is niet heel duidelijk, want het flesje zou evengoed van glas kunnen zijn. In het flesje zit 100 ml en na opening is ze 3 jaar, ja je leest het goed :), 3 jaar houdbaar.

Alcohol denat 74.9%, Aqua, Parfum, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, t-Butyl Alcohol, Geraniol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Denatonium Benzoate

  • Alcohol denat: Dit ingrediënt is er eentje waarin andere kunnen oplossen.
  • Parfum: Deze zorgt voor de geur van het product en kan vele consistenties omvatten. Hierdoor kan deze natuurlijk of synthetisch zijn. Sommige mensen reageren allergisch op bepaalde geparfurmeerde ingrediënten.
  • Linalool: Ook dit ingrediënt wordt gebruikt voor zijn geur.
  • Butylphenyl Methylpropional: Net zoals dit ingrediënt.

Mijn ervaringen

Normaal ben ik niet zo van de bloemige geuren, maar deze kan ik wel appreciëren. In deze geur lijkt iets toegevoegd, waardoor deze net ietsje specialer is. Deze lijkt mij perfect voor een dagje op het werk. Omdat dit een body mist is, verwacht ik niet dat deze heel lang zal blijven hangen, maar een uur of drie verwacht ik wel. Dat doet deze body mist bij mij zonder probleem. Dit is een geurtje die ik makkelijk in mijn handtas gooi om op het werk te gebruiken.

Waar is deze body mist te koop en hoeveel kost ze?

Deze body mist is niet meer te koop en van de opvolger lijkt het aantal producten enorm verminderd. Ook een body mist van die laatste geur is niet meer te vinden. Waarschijnlijk komen deze nog wel eens terug. Voor een flesje van 100 ml betaal je meestal 12 à 13 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge