Kneipp Douche Foam Morning Kiss

Hoi hoi,Ik kan mij niet meer herinneren hoe dit product in mijn bezit is gekomen. Waarschijnlijk vond ik deze errgens in een gift set of zo, maar nadien had ik hem in mijn test kast opgeborgen. Ik wou nog een een doucheschuim gebruiken en daarom viste ik deze uit de kast. Vandaag wil ik jullie er graag ietsje meer over vertellen.

Kneipp Douche Foam Morning Kiss

Kneipp ontwikkelde deze om je vrolijk wakker te laten worden . Door de geur met oranjebloesem en de speciale textuur kun je genieten van een bijzonder verwenmomentje onder de douche. De jojobaolie in het product zal de huid daarenboven nog eens een extra boost aan voeding geven.

Verpakking en ingrediënten

Het doucheschuim zit in een metalen spuitflacon van 200 m met een plastiek deksel. De verpakking komt in een vroijke oranje keur met een duidelijke bedrukking en een zilveren bedrukking.

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Laureth-4, Isopentane, Glycerin, Isobutane, Isopropyl Palmitate, Parfum (Fragrance), Sorbitol, Sommondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Citrus Aurantium (Mandarin Orange) Peel Oil, Citrus Aurentium Dulcis (Orange) Peel Oil, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Citronellol, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Citric Acid, PEG-14M

  • Sodium Laureth Sulfate: Dit ingrediënt heeft een reinigende werking.
  • Laureth-4: Dit ingrediënt helpt alle ingrediënten gemixt blijven.
  • Isopentane: Dit ingrediënt helpt alle ingrediënten mixen.
  • Glycerin: dit ingrediënt trekt water uit de omgeving om het aan de huid te bezorgen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en zacht.

Mijn ervaringen

Ik heb al vaak douchefoams geprobeerd, maar toch weet deze mij nog te verrassen. Het schuim blaast zich onmiddellijk fel op en het resultaat is een heel stevig en dik schuim. Dit schuim voelt direct heerlijk verzachtend op de huid en een heerlijke geur zweeft je tegemoet. Hoewel het een stevig schuim is, laat deze zich makkelijk uitsmeren en trekt het snel in de huid. Nadien voelt mijn huid heerlijk zacht en verzorgd aan en de geur blijft nog heerlijk nazinderen. Ik ben zeer tevreden van dit douche schuim en deze zal ik mij nog lang herinneren.

Waar is Kneipp te koop en hoeveel kost deze Morning Kiss douche foam?

Ik dacht deze producten bij het Kruidvat te koop waren, maar daar hadden ze deze specifieke geur niet in de collectie toen ik het opzocht. Deze is echter wel te vinden bij de online webshop Bol.com. Daar kun je ze per twee kopen en betaal je 13.99 euro voor de set.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge