Vivace Color Cream in Funky Rock Pink & Jazz Coral

Hoi hoi,

Een hele tijd werden de beautyboxen een vaste waarde in de beautywereld. Op dat moment heb ik een aantal abonnement gehad op dit soort boxen. Zo ook Memebox. Dit was een beauty box met Koreaanse producten. Ondertussen heb ik geen abonnementen meer op beautyboxen, want ik heb meer dan genoeg producten, maar tussen mijn te testen producten zijn er nog een aantal overblijfsels uit deze tijd. Zo ook deze Vivace Color Creams van Vivito. Deze leken mij altijd erg interessant, maar had eerder nog geen tijd om deze te testen. Daar komt echter vandaag verandering in.

Vivace Color Cream in Funky Rock Pink & Jazz Coral

Vivito belooft met deze crèmes een multifunctioneel product. Het is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en kan gebruikt worden als een eyeliner, lipkleur, blusher of zelfs een oogschaduw.

De crème moet zacht en makkelijk uitsmeren op de huid met een zijdezachte textuur, waterproof en glanzend. Ik heb zelf de kleuren Jazz Coral en Funky Rock Pink

Verpakking en ingrediënten

De crème zit verpakt in een stevig potje met draaideksel. Ik kan niets terug vinden qua inhoud en ingrediënten. Dat is het  niet en daar hou ik niet van. Ik weet zelf graag wat ik op mijn huid smeer…

Mijn ervaringen

De teleurstelling blijft komen bij dit product. Als ik lees Vivace denk ik onmiddellijk aan heldere en opvallende kleuren. Ook de verpakking lijkt dit te impliceren. Het is en blijft echter een Koreaans product. De crème zijn waxachtig (wat ik geen leuk gevoel vind) en bevatten nagenoeg geen kleur. De kleuren zijn echter wel op te bouwen. Ik heb echter geen zin om 10 lagen aan te brengen tot het de kleur is die ik wil/verwacht. Dan kun je dat in mijn ogen niet gebruiken als eyeliner bijvoorbeeld. Daarenboven is dit zo’n typisch product die in de crease of lijntjes ophoopt, wat in mijn ogen geen mooi effect heeft. Ik ga dit product wel opmaken als oogschaduwbasis bijvoorbeeld, maar ik raad af dit product aan te kopen. Het is helemaal niet wat ik ervan verwachtte en ik zou het nooit kopen. En al helemaal niet voor de prijs die ze er voor vragen.

Waar is de Vivace Color Cream te koop en hoeveel kost het?

Ik ontving er zelf 2 in een Memebox. Toen kostte zo’n Memebox ongeveer 23 dollar of zo’n 21 euro. In die box zaten toen 4 producten van Vivito. Deze 2 andere producten houden jullie nog van mij tegoed. Dat wil zeggen dat ik zo’n 5 euro 30 per product betaalde. Dat vind ik nog te doen, maar eigenlijk vind ik dat te duur. Voor mij werken ze niet goed genoeg. En dit is dan eigenlijk nog een goedkopere prijs. Volgens Memebox kosten deze crèmes 32 dollar per stuk. Dat is omgerekend een 29,50 euro. Dat vind ik ongelooflijk. Dat is veel te duur voor wat je er voor krijgt! Nee ik raad deze niet aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge