Mylene Pre-Make-Up

Hoi hoi,

Een tijdje terug werd ik door Romina, een medeblogger uitgenodigd voor een Mylene avond. Natuurlijk ga je na zo’n avond niet naar huis  zonder een kleine bestelling te doen. Ik koos ervoor om slechts één make-upproduct aan te kopen, want mijn collectie is al vrij groot. Ik ging voor hun primer en was benieuwd hoe ik dit zou ervaren.

Mylene Pre-Make-Up

Mylene belooft met deze pre-makeup de perfecte basis. Het gebruik van deze pre make-up resulteert in een egale, frisse en natuurlijke look.

Verpakking en ingrediënten

De primer zit verpakt in een pompflacon. Deze flacon bevat 30 ml en is een jaartje houdbaar. Het handige van een pompflacon is dat ik vind dat dit heel erg hygiënisch werkt, dus dat is alvast een pluspunt voor dit product.

Aqua, Cyclopentasiloxane, Boron Nitride, Sodium Potassium Aluminum Silicate, Isostearyl Isostearate, Caprylyl Methicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Aluminum/Magnesium Hydroxide Stearate, Phenyl Trimethicone, Sodium Lactate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Cyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Sodium Chloride, Silica, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Methyldihydrojasmonate, Tocopherol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, BHT, CI 77891

  • Cyclopentasiloxane: dit ingrediënt verzorgt de huid.
  • Boron Nitride: dit ingrediënt zorgt ervoor dat de pre make-up makkelijk uitsmeert.
  • Isostearyl Isostearate: Ook deze zal de huid verzorgen.

Mijn ervaringen

Hmmm, ik heb gemengde gevoelens bij deze primer. Het is een heel erg lichte, makkelijk uitsmeerbare lotion. Maar als ik zeg licht, dan bedoel ik ook licht. Hierdoor vind ik het heel moeilijk om dit product enkel en alleen op mijn hand uit te pompen bij het aanbrengen. Ook de rest van de tafel is gezegend met kleine druppels pre-makeup.

Eenmaal aangebracht trekt het product razendsnel in en heeft een mattifiërend effect. Ook blijft mijn make-up vrij goed zitten.

Gaat deze mijn standaard primer echter vervangen? Nee, helemaal niet. Voor mij werkt deze niet goed genoeg , te chaotisch en is deze te duur. Ik ga hem opmaken, maar daar stopt mij n ervaring met dit product.

Waar is de Mylene Pre-Make-Up te koop en hoeveel kost het?

Deze pre-makeup van Mylene kun je aankopen bij één van de Mylène consulentes of op hun webshop. Daar kun je deze pre-makeup aankopen voor 18,20 euro per flesje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge