Yves Rocher Eau de Toilettes in Mandarijn en Braambes

Hoi hoi,

Ik herinner mij nog van toen ik klein was kleine flesjes eau de toilette die Yves Rocher in hun collectie had. Deze voegde mijn mama soms toe aan haar bestelling of ze kreeg die erbij en dan werden heel lief aan mij toebedeeld. Van die geuren was er eentje waar ik dol op was, namelijk de braambes geur. Uit nostalgie heb ik twee van die geurtjes een tijdje in mijn testkast gehad. Jammer genoeg zijn deze uit het assortiment gehaald. Toch wil ik ze met jullie delen, als is het maar uit nostalgische redenen.

Hebben jullie ook zo’n producten waar jullie met nostalgie aan terug denken?

Yves Rocher Eau de Toilettes in Mandarijn en Braambes

Yves Rocher verkocht deze eau de toilettes in een grote hoeveelheid verschillende geuren en kleuren. Daarenboven was er ook een tasverstuiver beschikbaar van al deze geuren. Vandaag toon ik jullie de tasverstuiver van de geuren Mûre Sauvage en Mandarine

Verpakking en ingrediënten

Mijn eau de toilettes komen in verpakking van 20 ml. Er was echter ook een versie van 100 ml beschikbaar in het verleden. De flesjes zijn van een doorzichtig glas en worden gekleurd door de geur die in het flesje zit. Diezelfde kleur komt terug in de doorzichtige dop.

Mandarine:

Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibezoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Linalool, Citral, Propyene Glycol, CL14700 (Red 4), CL 15510 (Orange 4)

Mûre Sauvage:

Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Rubus Fruit Consensus (Blackberry) Fruit Extract, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibezoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Linalool, Propylene Glycol, Geraniol, Citral, Propyene Glycol, CL17200 (Red 33), CL14700 (Red 4), CL42090 (Blue 1)

Mijn ervaringen

De braambes eau de toilette is nog precies hoe ik mij herinnerde. Zelf ga ik hier heel zuinig op zijn. Het is een zoete, maar ietswat weëige geur. Daarenboven blijft hij voor een eau de toilette vrij lang hangen. Na een uurtje of 4 kan ik hem nog licht waarnemen.De mandarijn daarentegen gaat waarschijnlijk niet lang in mijn collectie blijven. Ik verwachtte iets meer zoetigheid, iets meer citrus. Ik blijf daarentegen een beetje op mijn honger zitten. Het is een dertien in een dozijn, zwakke geur. Nee, hier ben ik niet dol op

Waar zijn de Yves Rocher Eau de Toilettes te koop en hoeveel kost het?

Deze eau de toilettes waren te koop bij Yves Rocher. Het 20ml formaat kost 3,50 euro en het 100ml formaat kostte er 8,50 euro. Dat was goedkoop. Maar ja, niet meer te koop dus. Misschien komt de lijn ooit terug. Oh, de nostalgie :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge