Trend it up nagellakken in 050, 260 en 010

Hoi hoi,

Elke keer als ik een bezoekje breng aan een DM kan ik het niet laten om tussen de nagellakkleurtjes van Trend it up te snuisteren. Ook deze keer liet ik mij vangen en ik nam 3 kleurtjes mee, twee blauw tinten en een oranje roze tint. Jammer genoeg hebben deze kleuren geen namen, maar enkel een nummer.

Trend it up nagellakken in 050, 260 en 010

De roze lak komt uit de Holo Dimension lijn van trend it up. Volgens mij verkopen ze die momenteel niet, maar dit zijn een soort van duchrooom nagellakken. Deze is een mengeling van roze en oranje met een prachtige glans. De andere twee lakken komen uit hun standaard lijn. Het is een zeekleurige metallig een een turkooise kleur.

Verpakking en ingrediënten

Deze nagellakken komen in twee verschillende formaten. De normale lijn zit in flesjes van 6 ml en is twee jaar houdbaar, terwijl de holo dimension nalgellak in een hoger flesje zit van 11 ml. Deze is ook twee jaar houdbaar. Beide versies komen in een glazen flesje met een zwart dop. Bovenop de dop is het merk gedrukt. Zo kun je ze makkelijk terug vinden in je collectie.

Mijn ervaringen

Deze kleur is echt een toppertje. De glans en glitter is eindeloos. Deze nagellak lijkt mij perfect voor feestjes. Eén nadeel, hij is niet dekkend in één laagje. Maar welke nagellak doet dat wel (ik verklap alvast een geheimpje – 1 van de twee andere doet dat wel). Wel droogt deze nagellak razendsnel en blijft hij bij mij vrij goed zit. Ik droeg deze zonder base- en topcoat en de eerste chips verschenen pas na 36  uur. Voor mijn doen is dit vrij laat. Ik ben heel erg tevreden over dit nagellakje.

Rara, welke kleur is dekkend in 1 laagje? De crèmekleur natuurlijk. Deze is in het echt net iets groener dan de foto laat zien, maar dit zijn het soort kleurtjes die ik graag op mijn nagels draag als ik naar het openluchtzwembad ga.

Het andere kleurtje dekt erfect in twee laagjes en heeft ook wat glitter er in zitten. Er zit minder in dan de holo dimension lak, maar ook deze heeft wat dimensie.

Ook deze lakjes blijven vrij goed zitten bij mij. Ik ben weer eens heel tevreden met mijn 3 nieuwe kleurtjes. Ben benieuwd of ik de volgende keer wel zal kunnen weerstaan aan de kleurtjes van dit merk 🙂

Waar zijn de Trend it up nagellakken te koop en hoeveel kost het?

De trend it up lakken zijn te koop bij de Duitse Drogist DM. Voor de kleine flesje betaal je er slechts 1,25 en het grotere flesje is niet veel duurder. Voor dat flesje betaal je 1,95 euro.

Een gedachte over “Trend it up nagellakken in 050, 260 en 010”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge