Tetesept Tropical Summer Orange Passionsfrucht Schaumbad

Hoi hoi,

Tetesept Tropical Summer Orange Passionsfrucht Schaumbad

Tetesept wil met dit badschuim de zomer in je badkamer uitnodigen. Dit badschuim combineert de geur van sinaasappel en passievrucht. Dit omdat je je in een andere wereld zou voelen als je ontspant in badje met deze geur. Alles om de zintuigen te strelen en je zorgen te vergeten.

Verpakking en ingrediënten

Dit badschuim zit in een grote fles van 420 ml. Wat ik wel jammer vind, is dat je niet kunt zien hoeveel er nog in de fles zit. Dit is echter geen groot probleem ?

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Maris Sal, Cocamidopropyl Betaine, Passiflora Edulis Fruit Extract, Prunus Persica Fruit Extract, Glycerol, Citrus Aurantium Dulcis Peel Extract, Parfum, PEG-18 Glycerol Oleate/Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citronellol, Limone, Linalool, CL16185

  • Sodium Laureth Sulfate: Dit ingrediënt heeft een reinigende en schuimvormende werking.
  • Maris Sal: Dit is zeezout.
  • Cocamidopropyl Betaine: ook dit ingrediënt heeft een schuimvormende werking.
  • Passiflora Edulis Fruit Extract: naast een heerlijk geur zal dit ingrediënt de huid ook minder uitdrogen.

Mijn ervaringen

Dit product is echt heerlijk. De geur van dit badschuim is een gebalanceerde, maar toch heerlijk zoete geur. Daarenboven blijft de geur heerlijk hangen.

Het schuim van dit badschuim is wat ik ervan verwacht. Kleine schuimkopjes van 15 a 20 cm die niet stevig stevig zijn, maar wel mooi.

Op de verpakking staat om een bad van 20 minuten te nemen. Voor een bad van 20 minuten laat ik deze echter niet vol lopen. Een uurtje baden? Dat wel. Nadien voelt mijn huid niet trekkerig aan, maar daar heb ik zelf niet zo vaak last van.

Waar is de Tetesept Tropical Summer Orange Passionsfrucht Schaumbad te koop en hoeveel kost het?

Tetesept is te koop bij de Duitse drogist DM. Deze geur mix is er momenteel niet te vinden, maar andere geuren wel. Voor een flesje van dit badschuim betaal je 3,25 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge