Beauty Kitchen Wish-a-Wash wet wipes

Hoi hoi,

Een tijd terug lanceerde Beauty Kitchen hun Free From lijn. Jammer genoeg vind ik deze momenteel niet terug in de webshop. Misschien is dat voorlopig, want ik zie dat de verpakkingen van hun andere producten ook veranderd zijn. Misschien komen deze nog terug in een nieuwe verpakking. Daarom wil ik graag nog een review schrijven van deze wipes.

Beauty Kitchen Wish-a-Wash wet wipes

Deze doekjes reinigen, verfrissen en hydrateren de huid, zelfs als die gevoelig is. Daarenboven zijn de doekjes extra groot, zodat je deze bijvoorbeeld op de camping kunt gebruiken voor een gehele lichaamsverfrissing.

De doekjes zelf zijn 100% natuurlijk, waardoor ze composteerbaar zijn.

Verpakking en ingrediënten

De doekjes zitten verpakt in een grote verpakking waarin 20 doekjes zitten. Na opening zijn de doekjes 3 maanden houdbaar.

Aqua (Water), Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf juice, levulinic acid, potassium sorbate, sodium benzoate, glycerin, sodium levulinate, disodium cocoamphodiacetate, sodium chloride

  • Aloe Bardensis (Aloe Vera) Leaf Juice: Dit is een ingrediënt die de huid zal verzorgen.
  • Levulinic Acid: Deze zal zowel het product een geur geven als de huid verzorgen.
  • Potassium Sorbate: Dit is een ingrediënt die het product een geur geeft, maar het tegelijkertijd langer houdbaar maakt.
  • Sodium Benzoate: Dit is ook een ingrediënt die het product een geur geeft, maar het tegelijkertijd langer houdbaar maakt.
  • Glycerin: dit ingrediënt trekt water uit de omgeving om het aan de huid te bezorgen. Hierdoor blijft de huid gehydrateerd en zacht.

Mijn ervaringen

Ik denk niet dat mijn favoriete doekjes van Beauty Kitchen gaan worden. De doekjes hebben niet echt een geur, zoals natuurlijk belooft wordt. Daarnaast voelen de doekjes zacht aan op de huid en voelt de huid nadien niet uitgedroogd. Ik heb echter de doekjes geprobeerd met een donkerblauwe oogschaduw. Daar had het doekje wel een beetje moeite mee. Ik heb hier vrij veel voor moeten wrijven. Dat gaat natuurlijk wel, maar ideaal is het niet voor de ogen. Ik denk bijgevolg goed werken voor dagelijks gebruik, maar gelimiteerd tot een natuurlijk make-upje.

Waar is de Beauty Kitchen Wish-a-Wash wet wipes te koop en hoeveel kost het?

Beauty Kitchen is in België uitsluitend te koop bij Holland & Barrett of op hun eigen webshop. Voor één pakje van deze doekjes betaal je 9,99 euro. Dat is niet goedkoop, dus ik vermoed dat ik deze zelf eerder alleen op reis zou gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge