Argan Oil Hair Treatment

Hoi hoi,

Een hele tijd terug bezocht ik in Amsterdam een grote beauty winkel. Ze hadden daar vanalles. Ik besloot tussen de haarproducten te snuisteren en mijn oog viel op een haarbehandeling met argan olie.

Argan Oil Hair Treatment

Deze olie moet het haar hydrateren op een intensieve wijze. Beschadigd e droog haar krijgen hier een opkikker van, waardoor het glanst, soepel is en gezond blijft.

De olie bevat argan olie en heeft extra vitamine E. Deze laatste zal het haar voeden en beschermen.

Je gebruikt 2 tot 3 pompjes per keer op kort haar en 4 tot 5 pompjes op lang haar.

Verpakking en ingrediënten

De flacon komt in een bruine en kartonnen doos die er heel welnessy uitziet in mijn ogen. Ik heb zelf een flesje van 100ml, maar ook flesjes van 50 ml bestaan. Het flesje zelf is van een doorzichtig en bruin plastiek, met een kleurloze, plastiek dop. Eenmaal geopend is dit product een jaartje houdbaar.

Dimethiconol, Cyclomethicone, Trisiloxane, Paraffinum Liquidum, Helianthus Annus Seed Cera, Argania Spinosa (Argan) Kernal Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum, Benzyl Alcohol, Butylpheny Methylpropional, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Alpha-Isomethylionone, Citral, Benzyl, Benzonate, Ci 19140.

  • Dimethiconol: Deze verzorgt en hydrateert.
  • Cyclomethicone: Ook deze verzorgt het haar. Dit is een silcone, dus als je huid en haar er niet goed op reageert, zou ik dit product mijden.
  • Trisiloxane: Nog een verzorgend ingrediënt.
  • Paraffinum Liquidum: Dit is minearle olie. Dit beschermt de huid en haar, maar eerder door een laagje rondom het product te leggen.
  • Helianthus Annus Seed Cera: Dit is zonnebloemolie; Deze zal het haar verzorgen en hydrateren.

Mijn ervaringen

Ik heb zelf 5 pompjes gebruikt, omdat mijn haren vrij lang zijn. Het is echter een vrij compacte olie, zoals ik het zou noemen. Mijn haar zuigt deze olie op, waardoor ik het gevoel dat ik eigenlijk meer zou moeten gebruiken. Het lijkt of ik niet mijn volledige haar kan doen met 5 pompjes. Moet je enkel de puntjes doen? Nee, ik denk het niet.

Nadien voelt mijn haar zacht, gevoed en gezond aan, maar ergens had ik er meer van verwacht. Hij werkt voor mij niet beter dan eender andere haarolie. Het product zelf heeft een aangename, ietwat zoete geur, die mij doet denken aan de geuren die ze gebruiken in schoonheidssalons.

Waar is deze Argan Oil Hair Treatment te koop en hoeveel kost ze?

Deze hair treatment is te koop op de webshop van Boozyshop. Daar hebben ze de twee formaten beschikbaar. Voor een flesje van 100 ml betaal je er €4,95, terwijl een flesje van 50 ml er €2,95 kost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge