Beauty Kitchen Seahorse Plankton Skincare Treasures

Hoi hoi,

Vandaag wil ik jullie voorstellen aan een setje van m-een van mijn favoriete beauty merken, namelijk Beauty Kitchen. Ze besloten travel sizes te maken van hun lijnen te maken, zodat je een volledige routine kon aankopen en rechtstreeks in je toilettasje kon steken. Deze set bevat producten uit hun Seahorse Plankton lijn.

Vandaag wil ik jullie voorstellen aan een setje van m-een van mijn favoriete beauty merken, namelijk Beauty Kitchen. Ze besloten travel sizes te maken van hun lijnen te maken, zodat je een volledige routine kon aankopen en rechtstreeks in je toilettasje kon steken. Deze set bevat producten uit hun Seahorse Plankton lijn.

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Skincare Treasures set

Beauty Kitchen creëerde deze set zodat je hun Seahorse Plankton lijn kon uitproberen. Deze lijn zorgt voor een stralende, heldere en gehydrateerde huid. Met deze 4 stappen zou je dit perfect moeten kunnen bereiken.  Daarenboven maakt Beauty Kitchen gebruik van natuurlijke en duurzaam geproduceerde ingrediënten.

Deze set bevat:

  • Everlasting Radiance Cleansing Gel (30 ml)
  • Everlasting Radiance Moisturiser (30 ml)
  • High Definition Facial Oil (15 ml)
  • 5 Minute Miracle Mask (30 ml)

In de nieuwe set zijn de verhoudingen een beetje anders. Ook is er een konjac spons toegevoegd aan deze set.

Verpakking

Deze set bevat 3 pompflacons van 30 ml en een pipetflesje van 15ml. De eerste flacons zijn van plastiek, maar het laatste flesje is wat gevoeliger aangezien het van glas is. Al deze producten zijn een half jaartje houdbaar.

Mijn ervaring

Al deze producten heb ik eerder reeds gereviewed, behalve de facial oil. Bijgevolg ga ik ook verwijzen naar deze eerdere blogs:

Eerlasting Radiance Cleansing Gel

Beauty Kitchen Seahorse Plankton Everlasting Radiance Cleansing Gel

Everlasting Radiance Moisturiser:

http://www.beautifulday4makeup.be/2020/07/05/beauty-kitchen-seahorse-plankton-mini-potjes-beauty-boosting-bb-cream-5-minute-miracle-mask-en-everlasting-radiance-moisturiser/

High Definition Facial Oil:

Voorheen probeerde ik reeds de facial oil uit de absyssinian oil lijn. Daar was ik toen dol op. Ik was erg benieuwd of ik deze facial oil ook zo positief zou ervaring. Daar kan ik alvast heel kort over zijn. De olie smeer makkelijk uit en trekt snel in. Het laat een klein vettig laagje achter op de huid, maar deze trekt snel verder in. Mijn huid ziet er egaler uit en minder droog. Ook lijken mijn lijntjes net een beetje minder opvallend. Ook deze facial oil heeft mijn hartje gestolen.

5 Minute Miracle Mask:

Beauty Kitchen Seahorse Plankton 5 minute miracle mask

 

Waar is deze Beauty Kitchen Seahorse Plankton Skincare Treasures te koop en hoeveel kost ze?

Beauty Kitchen is in België uitsluiten te koop bij Holland en Barett. Je kunt echter ook online terecht op de webshop van Beauty Kitchen zelf. Ondertussen is de verpakking wat veranderd en gaat de kit door onder de naam van Beauty Kitchen Seahorse Plankton Discovery Collection Kit. Bij Holland en Barrett kost dit setje 34,49 euro en op de webshop van Beauty Kitchen betaal je normaal 30 pond. Momenteel is deze echter in promotie voor 25 pond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge